Imaginile cu fostul fotbalist Ciprian Marică și Oana Muntean au luat cu asalt internetul. Cei doi amanți au fost prinși în flagrant în timp ce se aflau într-un hotel luxos din Cluj, iar acum toată lumea știe despre aventura lor!

De când a fost divulgat videoclipul în care soțul înselat Florin Muntean și-a prins soția alături de Ciprian Marică, internetul a luat foc. Imaginile au fost filmate în vara anului trecut, însă abia acum au fost difuzate publicului. Iată și motivul pentru care s-a ajuns la acest scandal fără scrupule.

Ciprian Mirică a avut o înțelegere cu Oana și Florin

Din câte se pare, între cei doi amanți și Florin a existat o înțelegere care a fost încălcată. Oana și Ciprian au fost iertați de partenerii lor și au primit o a doua șansă, însă ceva s-a schimbat în ultima săptămână, iar scandalul care a izbucnit nu mai poate fi controlat.


Acum, Ciprian Marică este convins că cineva îi vrea răul și este hotărât să-și caute dreptatea în instanță. Prima vizată este chiar fosta sa amantă, Oana Muntean, pe care fostbalistul o acuză că l-a vândut pentru bani și celebritate.

Fotbalistul este de părere că cea care a dat imaginile presei a fost chiar Oana. Motivul nu este clar, însă răul a fost deja făcut. Imaginea lui a fost degradată în fața publicului, iar acum Ciprian își caută dreptatea în fața instanței.

„Ciprian este convins că Ana este cea care a făcut publică filmarea. Fie pentru celebritate, fie pentru bani. O consideră o femeie fără scrupule. El și-a luat deja o echipă de avocați, care vor depune plângere penală. […] Cineva vrea să îi prejudicieze imaginea și este dispus să meargă până în pânzele ale pentru a afla cine anume dorește să îi facă rău și de ce”, a declarat o sursă apropiată acestuia.