Edy Talent a fost victima lui Florin Salam! Celebrul manelist l-a bătut crunt pe prietenul său, însă totul a fost o neînțelegere nefericită, finalizată cu pumni și picioare.

Florin Salam a povestit recent în cadrul unui Live pe contul său de Facebook cum și-a bătut prietenul fără milă. Totul s-a întâmpat târziu într-o noapte, iar Edy Talent a fost victima manelistului.

Un detaliu pe care mulți nu îl cunosc despre Florin Salam este faptul că el nu deține un telefon mobil. Artistul consideră că nu are nevoie de unul, așa că nu poate comunica cu prietenii săi.Nefericitul eveniment s-a întâmplat într-o noapte când manelistul s-a hotărât pe neașteptate să-i facă o vizită prietenului său Edy Talent, pentru a întregistra o melodie nouă în studioul acestuia.


Casa lui Edy este păzită de un dulău fioros, care a băgat spaima în Florin. Deși a reușit să intre teafăr în casă, fără să-și anunțe prezența, manelistul a avut parte de surpriza vieții lui.

Florin Salam l-a bătut pe Edy Talent

Edy a venit la parter să vadă cine face zgomot, însă manelistul l-a confundat datorită staturii sale mici cu câinele și speriat a început să îl bată fără milă. În final, bărbatul a început să-l implore să se oprească și astfel Florin a realizat că s-a produs o neînțelegere, iar fiara pe care a ales să o pedepsească este nimeni altul decât prietenul său.

”Și cum e Edy ”înalt” așa, când l-am văzut, am zis că e câinele. Când a trecut pe la picioarele mele, când i-am dat un picior în cap, marș. Dar el vorbea la telefon, are și voce groasa: alo, alo. Eu: marș, mă. Eu dădeam cu picioarele încontinuu.

El: Florin nu mai da. Dar eu când am auzit: vorbești? Ce câine e ăsta care vorbește? Băi, săracul câte picioare și-a luat de la mine, băi, până mi-am dat seama că e el. La final, mare vânătaie avea.”, a povestit manelistul.