Vulpița lovește din nou! Ar face orice să-l facă gelos pe Viorel, însă de data aceasta a întrecut orice limită… Complice i-a fost chiar Rafaelo, care nu a ezitat să îl facă pe soțul partenerei sale de scenă gelos. Când a văzut, acesta a înnebunit de-a dreptul.

Serialul Vulpița – Viorel este în topurile audiențelor de luni bune și nu pare că se va termina prea curând. Tânăra ar face orice să-și facă soțul gelos, iar acum ea a apărut în ipostaze neașteptate, care i-au pus inima pe jar partenerului său.

Ce a mai făcut Vulpița de data aceasta pentru a-l supăra pe Viorel?

De când frumosul Rafaelo a apărut în viața ei, Veronica își surprinde fanii la fiecare pas. Cei doi pregătesc o nouă piesă împreună, iar tânăra vrea să-l cucerească cu orice preț. S-a machiat, s-a aranjat și s-a pus pe treabă imediat.


Viorel și-a exprimat de la început dezacordul referitor la această colaborare. El a încercat să se impună în fața soției sale, însă eforturile lui au fost în zadar! Vulpița nu l-a ascultat, iar acum ea a fugit la braț cu un al bărbat, lăsându-l pe soțul său să fumege de gelozie.

Cât de departe a mers Vulpița de data aceasta? Ei bine, nimeni nu se aștepta la asta! Fata din Blăgești a îmbrăcat rochia de mireasă pentru Rafaelo și a fugit la brațul tânărului. Imaginile au fost difuzate în exclusivitate în cadrul emisiunii Acces Direct, iar fanii au fost puși pe jar.

Viorel încearcă să pară indiferent, însă este greu să-și asundă gelozia. Chiar dacă își neagă cu vehemență sentimentele și relația dintre cei doi pare că se duce de râpă cu fiecare nouă ediție difuzată, gelozia i se poate citi pe față. La polul opus, Vulpița se bucură pe deplin de celebritate și este pregătită să renunțe la familia sa pentru a-și urma visele.