Sandra Stoicescu își bucură telespectatorii de ani de zile. Are o carieră de succes ca prezentatoare de știri, iar de curând și-a sărbătorit și cea de-a 44-a aniversare. Apariția noului virus i-a dat însă planurile obișnuite peste cap.

Cunoscuta prezentatoare a postului TV, Antena1, Sandra Stoicescu, și-a petrecut, după mulți ani, ziua de naștere acasă alături de soțul acesteia și de fiica ei în vârstă de 9 luni. Prezentatoarea TV a împlinit frumoasa vârsta de 44 de ani, pe care a aniversat-o într-un mod neobișnuit pentru ea.

Sandra Stoicescu a petrecut acasă, alături de familia sa și fără invitați

În fiecare an, când aceasta își sărbătorea ziua de naștere, obișnuia să o facă într-un mod deosebit. Mai exact, să meargă într-o scurtă vacanță alături de soțul ei. Din păcate pentru aceasta, anul 2020 nu a fost atât de plăcut. Din cauza celor provocate de virus a ales să nu riște și să își petreacă aniversarea alături de familia sa.


Chiar dacă aceasta merge zilnic la locul de muncă pentru a prezenta „Observatorul”, este foarte precaută și încearcă să se protejeze pe cât mai mult posibil. De aceea a optat ca și aniversarea să nu includă prietenii sau alți membrii ai familiei.

De dragul amintirilor, Sandra a publicat pe o rețea se socializare mai multe imagini din vacanțele oe care le-a petrecut alături de soțul său și următorul mesaj:

„Plecam deseori să vizitez cele mai frumoase locuri din lume, să cunosc oameni noi, să învăț ceva din călătorii, să mă bucur de ceva nou. Astăzi mă bucur de acasă mai mult ca niciodată, este prima oară când sărbătorim în trei, cu Sara, și nu îmi doresc nimic mai mult”.

Prezentatoarea TV, ca și noi ceilalți, speră că în curând lucrurile vor reveni la normal. În curând , poate va putea să viziteze anumite locuri în continuare.