Adelina Pestrițu ne uimește din nou! Vedeta a reușit slăbească nu mai puțin de 14 kilograme într-un timp record! Află care este secretul ei și ce dietă a urmat pentru a ajunge la această performanță.

După ce a fost însărcinată, Adelina Pestrițu și-a pierdut corpul de invidiat cu care ne-a obișnuit până acum. Frumoasa brunetă s-a îngrășat 14 kilograme în timpul sarcinii, însă a reușit să-și revină în timp record!

Determinată să scape de kilogramele in plus, vedeta și-a inventat propria dietă, iar rezultatele sunt uimitoare. În doar 3 luni, ea a reușit prin sport și alimentație să-și recapete formele de vis, iar acum s-a hotărât să-și împărtășească secretele cu fanii săi.

Adelina s-a decis să țină o dietă, însă nu era sigură ce anume să aleagă. După lungi căutări pe internet, însă nu a găsit ceva care să se potrivească cu stilul ei de viața. Așa că a fost creativă, iar rezultatele nu au renunțat să apară.

Adelina Pestrițu are un ingredient secret: somonul

Alimentul secret al vedetei este unul simplu: somonul. Deoarece bruneta consumă acest tip de pește în fiecare zi, ea a ales să-și creeze o dietă care să-i permită să mănânce ceva ce-i place și cu care este obișnuită, ajutând-o și să slăbească.

„Somodieta este dieta pe care am inventat-o fix de nevoie, după o perioadă de 9 luni în care am acumulat 14 kilograme. Sunt o fire ambițioasă și îmi doresc să se întâmple totul bătând din palme. Mă tot gândeam ce dietă să țin. Am tot căutat pe internet, dar nimic nu m-a satisfăcut. Și am zis așa: dacă vreau să slăbesc, trebuie să aleg din tot meniul meu, un aliment pe care îl pot consuma zilnic, până slăbesc. De ce zilnic? Pentru că știu de foarte mult timp că organismul nu mai răspunde atunci când îi dai același meniu. Nu-și mai face rezerve pe coapsele noastre. Astfel, pentru că-mi place foarte mult somonul, m-am hotărât să încep un regim împotriva kilogramelor, bazat în mare parte pe somon”, a povestit Adelina.