Asistenta de la “Neatza cu Răzvan și Dani”, Ramona Olaru, și-a părăsit iubitul! “Am făcut o pasiune pentru bărbații de nimic..”

Monden, Trebuie sa stii0

Frumoasă și tânără, asistenta de la “Neatza cu Răzvan și Dani”, Ramona Olaru, se pare că nu are deloc noroc în dragoste. După o relație cu năbădăi, șatenă este din nou singură.

Ramona Olaru face diminețile mai bune românilor la show-ul matinal “Neatza cu Răzvan și Dani”, însă se pare că i-a fost scris să rămână singură.

Frumoasa șatenă a avut o relație cu solistul de la “Noaptea tarziu”, Cuza, însă acum cei doi s-au despărțit, după aproape doi ani petrecuți împreună.

Nu este prima oară când Ramona se declară singură. Cu doar câteva săptămâni în urmă, asistenta TV și-a anunțat fanii că legătura dintre ei s-a terminat, toate acestea ca peste ceva timp să fie din nou văzută la brațul acestuia.

Împăcarea a fost dulce, deoarece cei doi păreau mai îndrăgostiți ca niciodată, dar ceva nu a funcționat pentru ei și tânăra și-a anunțat fanii că este din nou singură, condamnându-și norocul în dragoste și ironizându-și fostul iubit. Ea la numit pe Cuza un bărbat “de nimic”, chiar dacă cu puțin timp în urmă își declara iubirea pentru el.

Ieri, Ramona a postat o fotografie pe contul său de Instagram, alături de descrierea: ”Am făcut o pasiune pentru ”bărbații” de nimic și o viață plictisitoare”.

 

 

783

Leave a Comment