Cum arată casa lui Viorel Cataramă?

Monden0

Bine cunoscutul om de afaceri si politician roman, Viorel Catarma, traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Adina Alberts, acestia casatorindu-se in urma cu 7 ani, in 2013.  Omul de afaceri locuieste intr-o vila de lux, ce se aseamana mai mult unui muzeu, deoarece in interior se gasesc niste piese de mobilier foarte frumoase si rafinate, dar si foarte scumpe si cu o valoare inestimabila din punct de vedere emotional.

Casa acestuia este una foarte mare si primitoare, care te intampina cu o gradina absolut superba, multa verdeata, dar si mai multe fantani arteziene. De asemenea, omul de afaceri are o pasiune pentru trabucuri, de aceea, de-a lungul timpului, acesta a reusit sa stranga in colectia sa nenumarate exemplare, reusind chiar sa le ordoneze in functie de arome. Acestea sunt tinute intr-o cutie din lemn de mahon, in camera de zi, la vedere, putand fi appreciate de catre oaspeti.

Viorel Catarma a achizitionat acest imobil in anul 1992 si inca de pe atunci locuieste in ea. Adina Alberts, sotia sa, s-a mutat in acest imobil alaturi de omul de afaceri, imediat dupa casatoria lor, in urma cu 7 ani.

Aceasta a reusit sa isi puna amprenta asupra casei “Am schimbat niște perdele, am schimbat carpetele, am reamenajat poate tablourile. (…) Dormitorul a suferit schimbări totale”, a spus Adina Alberts pentru „Acces Direct”.

De asemenea, in living se afla o pianina, la care, celebrul medic estetician, obisnuieste sa isi petreaca anumite momente cantand.

Desi locuieste intr-un astfel de imobil impresionant si de lux, Adina Alberts, ramane in continuare un om modest.
„Nu e chiar așa de mare. Există case mult mai mari, chiar și aici în București. E casa lui Viorel în care el a trăit de prin ’92, în care eu am venit în momentul în care am început să ne vedem și sunt deja 7 ani de când stau aici.”

Celebrul om de afaceri, a reusit sa intre din nou in vizorul presei, dupa ce a afirmat ca isi doreste sa se infecteze cu noul corona virus, ca si experiment. Sotia sa, Adina, nu a fost si nu este de accord cu acest lucru, astfel incat a decis sa paraseasca casa impreuna cu fetita sa.

542

Leave a Comment