Cum arată vila unde este izolată Lora?

Trebuie sa stii0

Celebra cântăreață Lora, împreună cu iubitul ei, a decis să își facă concediul anul acesta în Bali. În februarie, aceștia s-au îndreptat către destinația stabilitita, petrecând niște zile de vis. Datorită apariției noului virus, granițele s-au închis, iar aceștia s-au văzut nevoiți să rămână în autoizolare acolo.

Deși, inițial, aceștia și-au petrecut vacanță la o vilă de 5 stele, au decis să își caute o nouă cazare, unde să își petreacă următoarea perioadă, până apele se vor liniști.

Prima oară, aceștia au ales să caute cazare printre localnicii de pe insulă, reușind să închirieze o căsuță absolut superbă, cu grădina și relativ cam departe de plajă. Această părea a fi locul perfect din toate punctele de vedere, chiar și prețul fiind unul wow: doar 25 de dolari pe noapte.

Din păcate, planurile lor au fost date peste cap în momentul în care casa lor a fost invadată de furnci. Chiar dacă aceștia au încercat din răsputeri să facă față problemei, nu s-a putut în totalitate. Toate ca toate, un șarpe veninos și-a făcut cuib în grădina căsuței, un lucru foarte periculos. Aceștia au decis să își caute un alt loc de cazare, moment în care au cunoscut un alt cuplu de români, alături de care au închiriat o vilă de lux.

Chiar dacă prețul acesteia este de 10 ori mai mare, față de cea descrisă mai sus, condițiile clar sunt mult mai bune, aceasta aflându-se foarte aproape de ocean, dar și de celebrele plaje Petienget și Double Six.

De asemenea, vila este dotată cu toate lucrurile necesare, internet, televizor, aer condiționat, dar și o superbă piscină unde aceștia petrec mare parte din zi. Cu toate că au trecut prin foarte multe în aventura lor, cel puțin aceștia reușesc să se bucure într-un mod cât mai plăcut, dar și în siguranță, de perioada de izolare.

362

Leave a Comment