Nicolae Guță ne surprinde din nou! Manelistul deține un adevărat palat în apropiere de Oradea, pe care intenționează să îl scoată la vânzare. Suma pe care o cere este colosală!

Impresionanta construcție care aparține lui Nicolae Guță a fost construită cu scopul de a fi introdusă în rețeaua hotelieră. Nicolae Guță a renunțat la această idee și s-a hotărât să scoată la vânzare minunatul castel. Nicu Guță, fiul manelistului a fost însărcinat să se ocupe de vânzarea Castelui, fiind responsabil cu toate afacerile imobiliare ale familiei.


Nicolae Guță ăși vinde castelul cu 250.000 de euro

Castelul secret al manelistului este situat la 50 de km de Oradea în localitatea Gheghie. Nu este încă o construcție finisată, însă planul este unu cu adevărat impresionant, fiind făut pentru o pensiune sau chiar un hotel.

„Imobil situat in judetul Bihor Comuna Gheghie la 50 km de Oradea, pe drumul national E60 intre judetele Bihor si Cluj. Imobil ideal pentru pensiune sau hotel benficiind deja de toate avizele necesare, si proiect pentru hotel sau pensiune.”

Castelul este dotat cu o cameră jacuzzi, lift cu tunel și o superbă sală de evenimente: „Demisol: camera jacuzzi, vestiar piscina, sala de luat masa pentru personal, club , night bar, bai femei / barbati, sala de conferinta, sala mic dejun, camera centrala termica, vestiar barbati / femei, birou administrator, oficiu femeie serviciu, sala sport. Parter : restaurant, camera frigorifica, bucatarie, zona preparari, depozit general, bar zi, depozit gunoi, vestiar personal, vestiar bucatari, lift cu tunel, safe room,camera bagaje, terasa frontala separeu, terasa piscina descoperita, receptie sala, birou administrator, sala evenimente cu capacitate 150 – 180 Pers. Etaj 1 : 8 camere cu bai din care 2 apartamente din care 2 apartament si 3 camere cu terase. Mansarda 8 camere cu bai din care 4 apartamente cu terase”

Prețul castelului superb conform platformei de vânzare-cumpărare este de 250.000 de euro. Castelul lui Nicolae Guță a fost proiectat de același arhitect care s-a ocupat cu proiectarea centrului comercial Crișul din Oradea.