Simona Gherghe, probleme grave cu cei doi copii! Prin ce a fost nevoită să treacă vedeta

Trebuie sa stii0

Deși o vedem mereu cu zâmbetul pe buze, Simona Gherghe s-a confruntat cu câteva probleme pe timpul izolării, mai ales dacă vorbim despre cei mici. O fire sinceră, ca întotdeauna, fosta prezentatoare TV a împărtășit totul cu cei de pe rețelele de socializare!

Simona Gherghe este fără doar și poate una dintre cele mai apreciate vedete de la noi din țară. Deși momentan nu mai profesează, fosta prezentatoare TV a rămas în continuare în atenția publicului, dar mai ales, în ochii presei. Perioada de izolare nu a fost una tocmai ușoară pentru frumoasa vedetă, care s-a confruntat cu câteva probleme în ceea ce-i privește pe micuții ei.

Pe rețelele de socializare, în dreptul unei fotografii cu cei doi copii, Simona a povestit totul. Atunci când a rămas însărcinată cu Vlad, fosta prezentatoare TV a încercat să-i explice fiicei sale că va avea un frățior, însă, micuța nu a vrut să audă nici în ruptul capului de așa ceva. La început, relația dintre cei doi frați a fost una tensionată, asta până când Ana, fiica vedetei, s-a obișnuit cu cel mic.

Acum, vedeta este mai fericită ca niciodată că cei doi copii se înțeleg de minune, mărturisindu-le celor din mediul online că nu ar fi îndrăznit niciodată să spere la așa ceva.

“Acum un an nici nu îndrăzneam să sper la scenele astea… Poate într-o zi, o să-mi fac curaj să povestesc cât de greu i-a fost Anei când s-a născut Vlad, deşi o pregătisem toată sarcina. Și nu doar Anei, ci tuturor, căci acomodarea lor a fost una extrem de dificilă. Şi oricât am citit, oricât am experimentat, până la urmă cheia a fost RĂBDAREA. Cu timpul, s-au obişnuit unul cu altul, s-au împrietenit, acum îmi creşte inima când îi văd aşa. Asta nu înseamnă că nu se mai bat uneori…”, a scris vedeta pe pagina sa de Facebook.

576

Leave a Comment