Imobiliare

Cum arată casa în care locuiește Gigi Becali?

Cu toții îl știm pe Gigi Becali. Este un om de afaceri și politician român. A fost membru al Parlamentului European între iunie 2009 și decembrie 2012 și membru al Parlamentului României din decembrie 2012 până la condamnarea penală în mai 2013.

Casa lui Gigi Becali poate fi considerată un adevărat muzeu. Aceasta este încărcată cu icoane, marmură și candele.

Latifundiarul a cumparat “palatul” contra sumei de 7 milioane de euro, in 2006, si a mai investit 1.500.000 de euro in restaurare si redecorare.

Palatul are peste 20 de camere, care au fost decorate după moda anilor ’30, unde găsim covoare persane, candelabre, draperii superbe cu ciucuri, icoane de dimensiuni impozante, dar și tablouri cu teme biblice. Ceea ce este și mai impresionant este faptul că pereții sunt poleiți cu aur de 24 de carate.

„Palatul Becali”, asa cum ii place proprietarului sa-l numeasca, indeplineste diverse roluri, de la biroul personal al latifundiarulul, la sala destinata conferintelor de presa despre Steaua.

In plus, uneori, dupa cateva ore solicitante de afaceri, milionarul se mai si odihneste dupa-amiaza intr-unul dintre dormitoarele demne de un cap incoronat. Patul in care doarme finantatorul Stelei, din cand in cand, ar putea sa gazduiasca lejer patru persoane bine facute si chiar 5 insi mai slabi.

După ședințele pe care le ține, omul de afaceri Gigi Becali își conduce invitații într-o altă încăpere extravagantă și impunătoare. Acolo, alături de invitații săi, se delectează cu răcoritoare sau cafea, ori vinuri de calitate sau șampanie, în funcție de preferințe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cele mai citite stiri

To Top