Andra, una dintre artistele preferate ale românilor, nu este doar o cântăreața extrem de talentată și o mamă model. În tinerețe, ea a avut rezultate foarte bune la învățătură, fiind considerată o elevă model. Pentru cei care nu cred, ia-tă notele ei de la Examenul de Bacalaureat.

Andra Măruță pare că le are pe toate în viață! Este talentată, are o carieră în muzică de invidiat și mii de fani care o apreciează și o iubesc. Pe lângă succesul profesional, artista se bucură și de o viață de familie de invidiat, fiind o soție și o mamă demnă de luat ca model.

Pe lângă toate aceste calități, surse apropiate vedetei au dezvăluit publicului faptul că Andra a fost și o elevă foarte silitoare. Ea a reușit mereu să obțină note mari, eforturi pentru care a fost lăudată de profesori și părinți.


Pe când era adolescentă, vedeta a fost elevă în cadrul  Colegiului Economic „A.D Xenopol” din capitală, instituție pe care a reprezentat-o mereu cu mândrie. La final de drum, atunci când a susținut cel mai important examen din viața ei, Andra nu s-a lăsat mai prejos de așteptările celor din jur.

Andra a obținut la Bacalaureat media peste 9

Elevă silitoare de fel, ea a reușit să obțină niște note foarte bune. Aceste rezultate mai mult ca sigur că i-au făcut pe părinții ei să fie mândrii de ea la vremea respectivă. Media generală a Andrei de la Bacalaureat a fost 9.07. A avut note maxime la Limba și Literatura Română și Limba Engleză. Cea mai mică notă a fost la Geografie, materie la care a primit nota 7,7.

Următorul său pas a fost reprezentat de cursurile Facultatății de Pedagogie Muzicală din cadrul Universitatății Spiru Haret, pentru ca apoi să-și urmeze visul și să devină artistă. Acum, este mândră să spună că drumul ei în viață și-a atins scopul. Este o artistă desăvârșită și foarte iubită.