Smiley și Gina Pistol sunt unu dintre cele mai iubite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au o relație foarte frumoasă de mai bine de 3 ani, în ciuda faptului că au încercat mereu să-și păstreze viața privată departe de publicul curios. Mai mult, ei chiar au reușit o bună vreme să-și țină iubirea ascunsă, chiar dacă în cele din urmă totul a ieșit la inveală. Acum, fanii așteaptă ca Smiley să facă următorul pas…

 

Zvonurile că Gina și Smiley sunt logotiți au început în momentul în care pe degetul prezentatoarei Tv a apărut un inel misterios. Cum ea și iubitul său s-au declarat mereu un cuplu fericit, vestea că vor să-și petreacă tot restul vieții împreună nu ar suprinde pe nimeni, mai ales că fanii le vânează fiecare mișcare.

Gina Pistol nu are inel de logodnă. L-a cumpărat singură

Totuși, spre dezamagirea celor care îi iubesc, aceste vești au fost simple bârfe nevinovate. Cea care a infirmat totul a fost chiar Gina, care a ținut să spună că inelul este un cadou pe care și l-a cumpărat singură. Este vorba de un inel de prințesă, pe care vedeta și l-a dorit dintotdeauna.

“Eu când eram mai mică voiam un inel frumos, de prințesă. Am crescut, am făcut bănuți, mi l-am luat. Mi l-am luat pe persoană fizică! Nu este de logodnă, este inelul meu”, a povestit Gina Pistol.

Mai mult, ea a ținut să asigure pe toată lumea că relația ei cu Smiley merge de minune. Lucrurile însă evoluează foarte lent. Chiar dacă se iubesc, ei au hotărât să nu grăbească lucrurile și să se bucure de orice le pregătește viața.

“Faptul că noi am ales de la început să nu ne expunem și să nu vorbim despre noi doi nu înseamnă că am întâmpinat obstacole. A fost alegerea noastră, noi ne trăim relația departe de ochii lumii. Noi ne afișăm, doar că nu o facem prin fața blițurilor… Nu ne ascundem!”, a mai adăugat vedeta.