Povestea de viață a frumoasei Brigitte Sfăt este departe de un basm cu final fericit. Chiar dacă acum duce o viață liniștită și fericită, nu a fost ferită de probleme și scandaluri. În relația pe care a avut-o înainte de Ilie Năstase, aceasta a fost căsătorită cu un bărbat abuziv și agresiv.

În cadrul unui interviu recent, Brigitte a povestit traumele prin care a trăit în fostul său mariaj. Suferințele ei au fost de neimaginat, fiind bătută și rănită grav în repetate rânduri. Acest tratament a durat ani de-a rândul, până când vedeta și-a găsit puterea să fugă.

Nimeni nu o ajuta pe Brigitte Sfăt, toți se temeau de soțul său

Partea cea mai alarmantă a acestei relatări este faptul că Brigitte a făcut față acestei situații de una singură. Datorită influenței pe care o avea bărbatul în Timișoara, orașul unde erau stabiliți, frumoasa brunetă nu a primit ajutorul celor dragi ei, care se temeau de acesta. A trebuit să se descurce, fugind mâncând pământul atunci când a realizat că viața sa este pusă în pericol.

Motivele din spatele bătăilor erau de cele mai multe ori banale, însă Brigitte s-a ales cu fisuri craniene și chiar un hematom pe splină. În cele din urmă, a reușit să fugă. A lăsat tot și nu s-a uitat înapoi. Totuși spaima pe care a tras-o atunci o urmărește chiar și acum.

„Soţul meu mă bătea, într-o zi am crezut că mi-am văzut moartea cu ochii. Totul pentru că am uitat să închid apa. Şi ne-am inundat. M-a bătut atât de tare! Am fost atât de speriată, îl vedeam aproape ca un demon. Am ieşit din casă în pantaloni scurţi, am fugit aşa cum eram mutilată, cu fisură pe craniu, hematom pe splină. Am fugit şi m-am ascuns. A fost prima dată când m-a bătut atât de tare. Am lăsat totul şi am plecat.”, a povestit bruneta.