Una dintre cele mai iubite prezentatoare TV, Gabriela Cristea, a trecut printr-o serie de schimbări care o fac să fie de nerecunoscut. Vedeta nu a fost niciodată o femeie slabă, însă acum a reușit să închidă o dată pentru totdeauna gurile rele. Perioada  de izolare i-a prins foarte bine, deoarece kilogramele în plus au dispărut ca prin minune.

Gabriela Cristea nu s-a sfiit niciodată să își arate corpul. Acest lucru s-a întâmplat chiar dacă nu a avut niciodată o siluetă de invidiat. Frumoasa brunetă și-a construit de-a lungul anilor o carieră de invidiat în showbiz-ul românesc, fiind iubită pentru modul ei sincer de a fii și pentru prezența sa scenică deosebită.

Totuși, în ultima vreme, prezentatoarea că s-a pus serios pe slăbit. Mândră de noul său corp, care o face să pară altă persoană. Ea împărtășește cu urmăritorii de pe platformele sale de socializare fotografii regulat, uimindu-i pe aceștia.


Din câte se pare, Gabriela nu a atins însă silueta la care a visat dintotdeauna. Rezultatele pe care a reușit însă să le obțină până acum lasă cu gura căscată și cei mai aprigi critici ai săi.

Care este secretul ei?

Ei bine, Gabriela și-a schimbat total stilul de viață. Acum este mult mai activă, face sport regulat și este atentă la ceea ce mănâncă. Dieta ei este alcătuită în mod predominant de alimentele sale preferate, tocmai de aceea procesul prin care trece nu ar trebui să fie unul dificl pentru ea.

Cea mai recentă fotografie postată de aceasta pe Instagram o înfățișează zâmbăreața ca de obicei, fiind îmbrăcată în culoarea galben. Vedeta este acum mult mai slabă, iar satisfacția că este pe drumul cel bun i se poate citi pe chip.

”Astăzi m-am îmbrăcat în galben ca să îi arăt soarelui cât de mult îmi doresc mângâierea razelor sale. Bună dimineața” , le-a scris aceasta fanilor săi.

La ce aliment a renunțat Gabriela Cristea ca să slăbească atât de frumos

”Practic, mănânc aproape orice, am renunțat doar la făina albă și în rest, mănânc dulce de două ori pe săptămână doar că mănânc în cantități moderate și încerc să nu mă privez de nicio plăcere pe care o am, pentru că, de fapt, asta este toată treaba. În momentul în care începi să privezi organismul de diverse chestii apar frustrările și abandonezi ușor.

Câte kilograme am slăbit nu știu, pentru că nu m-am cântărit, pentru că refuz să mă mai cântăresc, pentru că dacă cântarul meu arată cam câte kg cred eu risc să mă rearunc în frigider. Și atunci prefer să nu știu câte kg, important este să mă simt eu confortabil și să văd că se subțiează talia”