Suntem prinși într-o lume în care social media creează imagini false despre vedete și persoanele cunoscute. Uneori suntem tentați să uităm că și acești oameni pe care îi admirăm se confruntă cu aceleași probleme ca și noi. Este și cazul iubitei lui Speak, Ștefania. Recent, aceasta s-a destăinut fanilor săi în legătură cu o problemă de-a sa de sănătate.

După ce a participat la emisiunea „Asia Express”, popularitatea Ștefaniei a atins cote maxime. Numărul ei de urmăritori de pe platformele de socializare a crescut simțitor. Ea este privită ca un model, în special de fanele sale mai tinere. Tocmai de aceea, este foarte atentă când face anumite informații publice online, având mereu grija să fie bine informată și sinceră.

Atunci când a fost în măsură să facă asta, Ștefania și-a împărtășit cu drag sfaturile de înfrumusețare. Totuși, se pare că vedeta se confruntă cu o problemă de sănătate. Până acum, a reușit să o țină departe de camerele de filmat.


Stefania are o problemă de sănătate: îi pică părul

Ștefania are probleme cu căderea părului, subiect despre care a discutat deschis într-o postare pe contul său de Instagram. În timp, ea a reușit să depășească acest impediment din viața sa, care acum nu mai este o problemă atât de gravă, însă la un moment dat situația îi ieșise complet de sub control.

„Sunt 100% sigură că nu sunt singura fată care se confruntă cu căderea părului. Știu că este normal să-ți cadă un număr: 100 sau 1000 de fire pe zi, e un număr destul de mare de fire pe zi care e normal să-ți cadă. Doar că acum ceva timp, acum un an mai exact sau acum un an și ceva am avut o perioadă în care mi s-a părut că îmi cădea extrem de mult păr”, a scris Ștefania urmăritorilor săi de pe Instagram.