Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr. crește pe zi ce trece. În luna decembrie a acestui an va împlini frumoasa vârstă de 14 ani, ceea ce înseamnă că încet, dar sigur, devine o adolescentă cochetă și foarte frumoasă. Și cine s-ar putea îndoi de acest lucru? Fata a luat tot ce s-a putut mai bun de la părinții săi, iar ochii săi mari reușesc să cucerească inima oricui.

Andreea Marin este foarte mândră de fata ei. Nu ezită să împătășească cu fanii săi de pe platformele de socializare cât de frumoasă și mare s-a făcut.

Recent, vedeta a postat o serie de fotografii în care se află alături de Violeta. Fata a crescut atât de mult încât în curând va fi greu să ne amintim că la un moment dat era doar un copil.


 „2 Violete. O singură dragoste. Infinită”, a fost descrierea imaginilor postate.

Andreea Marin i-a dat Violetei numele mamei sale

Născută în data de 15 decembrie, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică a primit un nume cu mare însemnătate pentru prezentatoarea TV. Ea a fost botezată Violeta după mama „zânei”, care s-a stins din viață mult prea devreme și a lăsat un gol imens în sufletul acesteia.

Andreea și-a pierdut mama pe când avea doar 9 ani, în urma unui tragic accident de mașină. Scena această este rememorată cu multă durere de vedetă, care și-a ținut părintele în brațe până când și-a dat ultima suflare. De atunci, micuța speriată a crescut într-o femeie puternică, capabilă să se descurce singură în viață.

Din câte se pare, tot ce își dorește acum Andreea Marin este să aibă parte de o bătrânețe frumoasă. Să nu grăbească lucrurile și să poate să-și vadă fiica crescând și evoluând. Având în vedere sfârșitul brusc al părinților săi, nu este de mirare că vedeta are o asemenea dorință.

”Scopul meu este să îmbătrânesc frumos. Asta vreau de la viaţă: să îmbătrânesc frumos,” a declarat vedeta.