Nicole Cherry este tânără și îndrăgostită până peste cap. Artista în vârstă de doar 21 de ani a cucerit inimile românilor cu vocea ei, iar acum se pare că a reușit să-și găsească și un partener pe măsură, care să o iubească și să o aprecieze pentru ceea ce este. Cu fluturi în stomac și un zâmbet imens pe chip, cântăreața a vorbit deschis despre relația sa.

Pentru cei care nu știu deja, Nicole este într-o relație cu Florin Popa, un bărbat în vârstă de 29 de ani. Chiar dacă diferența de vârstă dintre ei este una destul de mare, artista se consideră suficient de matură încât să ducă povestea lor de iubire pe drumul cel bun.

Mai mult, ea se mândrește cu fiecare ocazie cu iubitul său. Nu s-a sfiit niciodată să povestească fanilor cât de bine se înțelege cu acesta, iar acum vom afla și cum s-au cunoscut cei doi.


Nicole Cherry este foarte fericită alături de iubitul său

Se pare că povestea lor începe cu mulți ani în urmă, pe când Nicole avea doar 16 ani. Bărbatul a observat-o încă de pe atunci, însă a preferat să o admire de la depărtare. A urmărit-o îndeaproape câtiva ani, iar apoi și-a făcut cunoscute sentimentele. Chiar dacă nu se așteptau ca relația lor să evolueze atât de frumos și într-un timp atât de scurt, cei doi sunt foarte fericiți și recunoscători pentru ceea ce au.

„Ne cunoșteam dinainte. Poate și asta a făcut să nu fie totul atât de surprinzător. Niciodată nu m-am gândit că el o să fie prietenul meu. El îl cunoștea pe tatăl și cumva mă știa și pe mine”, a povestit Nicole.

„Ideea e că s-a întâmplat așa, dintr-o dată. Noi parcă ne știm așa dintotdeauna și mereu vorbeam, doar că nu se concretiza. El e mai mare decât mine. El are 29 de ani și eu 21 de ani. M-a cunoscut la 16 ani, atunci era o diferență (râde). El zice că mereu a avut ochii pe mine și i-a plăcut așa să mă urmărească. Eu eram foarte indiferentă, nu-mi plăcea. Bine, îmi și place să fiu inabordabilă câteodată. Să văd efortul mai mare din partea lui”a mai adăugat tânăra.