Vupița a reușit din nou să-și șocheze fanii. Tânăra din Blăgești a avut o apariție spectaculoasă în cadrul ediției „Acces Direct” difuzată lunea aceasta, iar spectatorii au rămas de-a dreptul cu gura căscată!

Viorica și  Viorel Stegaru și-au petrecut weekendul într-un mod inedit. Cei doi soți au fost în vizită la Maria Ghinea, ocazie cu care și-au arătat talentul în gospodărie. Interpreta este posesoarea unei moșii impresionante, loc unde cuplul a fost pus la treabă. Când totul a fost gata, Vulpița ne-a șocat pe toți: din gospodină s-a transformat în asistentă.

Oportunitatea pe care i-a oferit-o Sonia Trifan de a lucra pentru ea a transformat-o în bine pe Vulpiță. Noul ei loc de muncă o prinde de minune și se pare că se descurcă foarte bine în poziția de asistentă.


Veronica își îmbracă cu multă dedicare și talent clientele, iar șefa ei este foarte mulțumită de eforturile sale. Poate de data aceasta tânăra chiar și-a găsit vocația.

„Veronica se descurcă foarte bine, din ce în ce mai bine. Începe să se simtă ca la ea acasă”, a povestit Sonia.

Vulpița a avut parte de o transformare de basm

La finalul emisiunii, Vulpița a avut parte de o surpriză deosebită. Cei mai buni specialiști în înfrumusețare au făcut din nou echipă, oferindu-i tinerei o nouă transformare. De data aceasta, ea a fost îmbrăcată exact ca o prințesă, cu o rochie galbenă deosebită. Atât părul cât și machiajul i-au fost aranjate cu grijă, totul ca ea să arate perfect.

Pozele de final au fost făcute alături de Rafaelo, care a părut și el plăcut surpins de noua înfățișare a colegei sale de scenă. Nu este clar dacă Viorel a fost de acord cu cele întâmplate, însă cunoscându-i deja firea vulcanică, fanii pot fi mai mult ca siguri că reacția lui a fost una negativă și plină de gelozie.