Mirela Vaida este prezentă în fiecare zi pe ecranele telespectatorilor din România, încântându-i cu prezența sa și zâmbetul ei deosebit. Chiar dacă recent i-au fost aduse acuzații destul de grave, ea reușește să-și țină în continuare capul sus și să facă ce știe mai bine: să prezinte emisiunea „Acces Direct”. Pe lângă cariera sa în televiziune de invidiat, vedeta se poate mândri și cu studiile pe care le are.

În tinerețe, Mirela nu s-a pregătit pentru cariera pe care o are cum. Bineînțeles, profesia de prezentatoare TV și jurnalistă i se potrivește de minune, însă drumul pe care aceasta și l-a ales inițial a fost unul total diferit.

A reușit să preia postul de prezentatoare de la Simona Gheorghe și să păstreze emisiunea „Acces Direct” în topurile de audiență. Odată cu succesul vin și criticile, însă la vârsta de 38 de ani, Mirela știe de ce este capabilă și nu se lasă doborâtă de gurile rele, care-i caută nod în papură cu fiecare ocazie.


Vedeta a fost studentă în cadrul Universității din București, la Facultatea de Drept. După ce a reușit să termine studiile de licență cu o medie impresionantă, 9.35, au urmat programele de masterat.

Mirela Vaida are două diplome de master

Mirela nu are una, ci două diplome de master, specializări pe care le-a făcut în același timp. În anul 2006 a obținut o diplomă în domeniul juridic în Dreptul Comunității Europene. Apoi, un an mai târziu, o a doua diplomă în Comunicare și Relații Publice.

La toate acestea se adaugă și calificările și certificatele pe care le-a obținut. Are unul pentru limba engleză și altul de programare.

Luând acestea în considerare, putem să spunem că Mirela Vaida nu este doar talentată, însă și foarte inteligentă și ambițioasă. Faptul că este acum o prezentatoare atât de cunoscută se datorează talentului și abilităților sale.