Dan Negru este unul dintre cei mai îndragiți prezentatori din showbiz-ul românesc. Lucrează în televiziune de peste 20 de ani, iar fanii urmăresc cu mult drag fiecare dintre emisiunile sale. Deși este un personaj vocal la televizor, în viața privată vedeta este total diferită. Mai mult, există zvonuri că acesta ar fi un om destul de zgârcit.

Pentru Dan Negru, familia a fost mereu prioritatea principală. Chiar dacă emisiunile sale ajung în topurile de audiență de fiecare dată, prezentatorul a ales să-și păstreze viața privată departe de ochii curioșilor.

Vedeta are o frumoasă căsnicie și doi copii minunați. Soția lui, Codruța, care este medic stomatolog, precum și micuții Dara și Bogdan îi ocupă toată atenția, iar el este un tată și un soț tare mândru.

Dan a fost crescut într-o familie unită, așa că și-a dorit să păstreze acest model mai departe. El consideră că secretul unei familii fericite stă și în genele pe care le ai. Dacă ai fost crescut așa, o să faci tot posibilul să ai la rândul tău o familie frumoasă.

 „Nu există o rețetă a căsniciei, ci doar o continuitate a tradiției. Mama și tata au fost căsătoriți 45 de ani, până când tata s-a prăpădit. Socrii mei sunt căsătoriți tot de vreo 40 de ani. Toți cei din familia mea au tradiția aceleiași familii. Poate de aici secretul. O fi genetic”, a povestit vedeta, vorbind despre familia sa.

Dan Negru este zgârcit, însă are în garaj un bolid de mii de euro

Multe guri cârcotașe spun că Dan ar fi un om foarte precaut atunci când vine vorba de bani. Acest lucru nu este valabil dacă luăm în considerare mașina pe care o conduce.

Prezentatorul TV este posesorul unui Range Rover argintiu, un automobil perfect pentru o familie ca a lui. Spațioasă și sigură, mașina satisface mai mult ca sigur toate nevoile lui Negru.