Manelistul Florin Salam este în ultima vreme victima unor amenintări groaznice. Iubit de fanii săi, cântărețul se pare că nu a reușit să ajungă chiar la inima tuturor, ba mai mult, sunt persoane care îi doresc moartea.

Salam nu a avut o viață de familie fericită. Soția lui, Fănica, a fost răpusă de cancer în urmă cu 10 ani, iar moartea ei l-a distrus de-a dreptul pe cântăreț. Acum, când acesta a reușit să-și revină după durerea suferită, se pare că familia ei vrea cu orice preț ca amintirea acesteia să nu fie uitată.

Amenintările cu moartea pe care Florin Salam le tot primește ar veni chiar din partea familiei răposatei sale soții. Aceștia îi doresc răul, acuzându-l că nu le mai oferă ajutor și că își ocupă timpul cu afaceri ilegale. Fostul său cumnat a mers chiar atât de departe încât a susținut că are dovezi care l-ar putea încrimina pe manelist și i-ar putea atrage și un dosar penal.


Cumnatul său l-a amenințat live pe Florin Salam

Toate aceste cuvinte grele i-au fost adresate manelistului prin intermediul unui live făcut de fostul său cumnat pe Instagram. Acesta nu s-a sfiit să-l amenințe cu moartea, să-l jignească și să relateze cum îl va demasca pe Florin în fața lumii întregi. Faptul că toată lumea vedea nu l-a oprit absolut deloc.

”Ai auzit ce melodie e? Ai auzit ce a spus? Orice om, oricine ar fi, are o ultimă zi! Asta e ziua lui Florin Salam, a lui Fabian și a lui soră-sa! (…) Eu  nu pot să îi mai spun cumnat, niciodată în viața mea. Că a făcut rău copiilor mei! (…) Dacă Florin Salam e lângă tine spune-i așa: Eu sunt Gâlă, cumnatul lui, fostul cumnat al lui, ți-l pun lângă Fănica. De luni încolo, începe războiul, numai adevăruri. O să îl distrug”,  a declarat acesta.