De când s-a mutat la București, viața Vupliței s-a schimbat radical! A devenit vedetă, s-a angajat și și-a făcut mulți prieteni. Mai nou, a avut parte de una dintre cele mai mari surprize din viața ei: tânăra din Blăgești a primit cadou o mașină. Cel care i-a făcut acest dar a fost chiar Rafaelo, partenerul său de scenă.

Între Rafaelo și Vulpița s-a legat o frumoasă poveste de prietenie. Chiar dacă soțul tinerei, Viorel Stegaru, nu este de acord, asta nu îi oprește pe cei doi. S-a vehiculat chiar că tânăra din Blăgești și frumosul său partener ar crea un cuplu, însă toate acestea sunt bârfe nevinovate. Pe lângă colaborarea profesională, cei doi sunt doar prieteni.

Rafaelo a pregătit o surpziză pentru Vulpița: i-a cumpărat o mașină

Gestul lui Rafaelo a fost unul neașteptat. Tânărul a anunțat în timpul unui vlog de-al său că are o surpiză pentru Veronica Stegaru, însă nimeni nu se aștepta la asta. El a povestit cum și-a vântut propria mașină, un Mustang luxos, pentru a-i putea face acest cadou Vulpiței.

Înainte de a-i dezvălui surpriza, Rafaelo a vrut înainte de toate să conducă el primul automobilul.


A urmat apoi momentul așteptat: cu camera de filmat la purtător pentru a imortaliza momentul, el i-a dezvălui fetei surpiza. Reacția Vulpiței a fost una neprețuită. A sărit și și-a îmbățisat prietenul, fericită din calea-afară.

Pentru moment, Veronica nu are carnet de conducere, așa că nu se poate bucura de cadou. Totuși, acest dar va fi un imbolt pentru ea să învețe să conducă.

„Veronica, ți-am luat mașină! Surpriză! Imediat o să vezi surpriza. Am dat Mustang-ul meu și diferența și ți-am luat ție o mașină. Deci pe tine te cheamă Maki, da? Așa că ți-am luat mașina cu Maki la număr. Ți-am luat mașină special pentru tine”, i-a spus Rafaelo tinerei.