Monden

Marcel Pavel, veste teribilă la 10 zile de la internare

Marcel Pavel a primit rezultatul testului şi este înca pozitiv cu COVID-19, potrivit România TV. Dupa 10 zile de spitalizare, vedeta nu scapa de virus. Si alte vedete sunt inca in spital.

Marcel Pavel nu a scapat de coronavirus. Astazi i-a fost facut un nou test, iar rezultatul este pozitiv. Este cel de-al treilea test pentru coronavirus care iese pozitiv la 10 zile de cand a fost internat in spital. Artistul a fost dus cu izoleta, dupa ce initial el credea ca e vorba doar despre o simpla raceala. Acum medicii au anuntat ca a scapat de masca de oxigen si de perfuzii, insa iata ca virusul este inca prezent.

Si Andrei Stefanescu este in continuare infectat, si pentru acesta testul a iesit pozitiv.

In categoria vedetelor internate in spital intra si Ozana Barabancea, dar si actriţa Adriana Trandafir. Toate aceste vedete au lucrat impreuna, si iata ca s-au imbolnavit rand pe rand de coronavirus.

După ce Marcel Pavel, Ozana Barabancea și Andrei Ștefînescu au fost confirmați pozitiv cu coronavirus, Antena 1 a trimis un comunicat de presă prin care a anunțat suspendarea filmărilor la „Te cunosc de undeva!”.

„Filmările pentru emisiunea Te cunosc de undeva! sunt suspendate pentru moment. Antena 1 a luat toate măsurile impuse de lege pentru stoparea răspândirii virusului SARS-CoV2 și siguranța angajaților și a colaboratorilor. A fost realizată o anchetă epidemiologică, au fost testate și trimise în izolare persoanele care au avut un contact direct. Filmările pentru Te cunosc de undeva! urmează a fi realuate după perioada de carantinare.

În ceea ce privește informațiile vehiculate cu privire la Antena Stars, menționăm faptul că emisia postului continuă la fel ca și până acum. Au fost luate și în acest caz toate măsurile de dezinfecție, distanțare și protecție, pentru ca producțiile să se poată desfășura în continuare în condiții de siguranță”, se arată în comunicatul trimis de postul Antena 1.

Cele mai citite stiri

To Top