Doinița Oancea este una dintre cele mai apreciate actrițe de la noi. Vedeta nu are doar o carieră deosebită, ci și o relație foarte frumoasă de cinci ani. Îndrăgostită până peste cap, poartă cu sfințenie un inel pe deget. Oare bat clopotele de nuntă?

Doinița Oancea

Iubirea a făcut-o pe Doinița să înflorească. De cinci ani trăiește o adevărată poveste de dragoste alături de iubitul său, Adrian Călin, iar fericirea i se citește pe chip pretutindeni.

Vedeta nu ezită să-și împărtășească bucuria cu admiratorii săi de pe platformele de socializare. Aceasta își tine urmăritorii la curent cu tot ceea ce face, inclusiv atunci când vine vorba de relația ei. Din ce în ce mai des, postează fotografii și videoclipuri cu iubitul său, în care pare mai îndrăgostită ca niciodată.


Atunci când vorbește în public, Doinița este numai un zâmbet. În mai multe rânduri, ea a povestit publicului său despre relația ei. Din câte se pare, cei doi se înțeleg de minune, bucurându-se unul de încrederea și susținerea celuilalt.

Doinița Oancea și iubitul său

Există probleme chiar și în paradis?

Bineînțeles, orice relație își are și problemele ei. În ultimul timp, din cauza faptului că sunt foarte ocupați, cei doi nu reușesc să petreacă prea mult timp împreună. Înafară de acest impediment însă, totul pare descris din filele unui basm frumos de iubire. Certurile nu sunt o problemă, iar Doinița este fericită că și-a găsit sufletul pereche.

„E foarte răbdător cu mine și dacă eu mă enervez, el are răbdare să-mi explice anumite lucruri.”, a povestit vedeta.

Orice femeie visează la ziua nunții sale, iar actrița nu face excepție de la acest lucru. Ea speră să-și petreacă tot restul vieții alături de iubitul său, chiar dacă acesta nu i-a oferit încă un inel de logodnă.

Doinița poartă însă pe deget un alt inel, la care nu renunță niciodată. Este vorba de un inel pe care l-a primit în dar cu ocazia aniversării sale, bijuterie care îi amintește că relația ei va dura, iar visul ei de nuntă se va îndeplini într-o bună zi.