Telenovela de la Acces Direct continuă. Cei doi soți, Viorica și Viorel Stegaru, fac anunț după anunț! Mai nou, Vulpița se pare că are un amant, în timp ce soțul o amenință că își va reface viața.

Vulpița și Viorel

Ajunsă vedetă la Antena 1, Vulpițaîși ține mereu fanii pe jar. Acțiunile tinerei sunt imprevizbile, așa că niciodată nu poți să ști ce se va mai întâmpla în viața ei.

Faptul că soții Stegaru nu se înțeleg nu mai este un secret pentru nimeni. Dacă stăm bine să ne amintim, toată această poveste a început cu povestea Vulpiței, care acuza că a fost violată de un bărbat din satul său. Ulterior s-a dovedit că acesta era de fapt amantul femeii, iar de atunci certurile dintre cei doi soți nu se mai sfârșesc.


Viorel este gelos, în timp ce Veronica este prietenoasă cu oricine și își dorește o carieră în televiziune. Subiectul unui eventual divorț nu a ieșit din calcul încă, chiar dacă relația lor pare că nu mai funcționează deloc. El o amenință că și-a găsit pe altcineva, în timp ce ea îi spune că îl va părăsi.

Vulpița

Vulpița are un amant!

Mai nou însă, Vulpița se pare că îi plătește soțului cu aceeași monedă. În ultima ediție a emisiunii Acces Direct, aceasta a făcut anunțul care l-a scos din sărite pe Viorel: îi este infidelă, iar amantul său este din București.

“Și eu am pe altul. Și eu vorbesc cu altul la telefon. E de aici din București”, a declarat tânăra.

Răspunsul lui Viorel nu a întârziat să apară. Enervat la culme de acțiunile soțiiei sale, bărbatul i-a interzis să se mai întoarcă în apartamentul pe care îl au închiriat în capitală.

“Dacă e de aici, tu de ce mai vii la mine la apartament. De azi înainte, nu mai ai ce căuta la apartament, gata!”, i-a țipat acesta Viorcăi.