Carmen de la Sălciua sucește în ultima vreme mințile bărbaților cu forografiile provocatoare pe care le postează în mediul online. Mai nou, cântăreața a apelat din nou la ajutorul medicilor pentru a-și îmbunătății aspectul.

Carmen de la Sălciua

Carmen de la Sălciua este o figură tot mai prezentă a muzicii românești, în special în ultimii ani. Pasiunea ei de când era foarte tânără a fost muzica, iar începând din anul 2017 a devenit cunoscută de toată țara. S-a lansat cântând pe la diverse evenimente cu formația ei, apoi a cucerit platforma Youtube. Datorită succesului său online, este numită și „Regina Youtube-ului”, piesele ei nefiind lipsite din topurile naționale.

De când a devenit populară, atrista și-a schimbat destul de mult aspectul. Ea a recunoscut în trecut că a apelat la bisturiu pentru a-și atinge imaginea de acum.


Singura intervenție pe care a recunoscut că a suferit-o este o rinoplastie. A urmat apoi mărirea buzelor, însă artista s-a rezumat la atât. Fanii suspectează că ar mai avea și o operație de mărire a sânilor, însă Carmen neagă acest lucru, declarând că formele ei sunt naturale.

„Nu am niciun implant mamar. Singura operație a mea este cea la nas, rinoplastie. În rest mici ajustări la nivelul feței, însă vreau să vă spun că operația la nas mi-a schimbat întreaga fizionomie a feței pentru că eu chiar aveam o problemă cu asta”, a declarat cântăreața.

Ce schimbare și-a făcut de data aceasta vedeta

Acum însă, Carmen de la Sălciua a trecut printr-o nouă schimbare. Vedeta nu a trecut de data asta pe la chirurg, ci pe la medicul stomatolog. Noua ei dantură arată ca a vedetelor de la Hollywood, iar ea este foarte mândră de investiția pe care a făcut-o.

dantură Carmen de la Sălciua

Cele mai recente fotografii ale cântăreței o înfățișează cu un zâmbet foarte larg, fapt ce a fost apreciat de urmăritorii săi de pe Instagram, care nu sunt puțini la număr. În prezent, Carmen are 238 de mii de fani în mediul online, care o bombardează de fiecare dată cu aprecieri și comentarii.

”Nu mai are nevoie de nicio reclamă…Numele lui și zâmbetul meu spun totul! Mulțumesc!”, le-a scris Carmen de la Sălciua fanilor la ultima postare pe Instagram.