Victor Ponta candidat pentru Primăria Capitalei ! Chiar dacă nu a reușit să ajugă președintele României, Victor Ponta nu a renunțat la politică. Surse ale partidului din care face parte, Pro România, au declarat recent că este posibil ca fie cel mai potrivit candidat pentru acest post.

Nu, nu este o glumă! Gabriela Cristea și Nicușor Dan vor avea competiție serioasă pentru postul de primar general al Bucureștiului. Partidul Pro România este determinat să participe la elecții cu un candidat. Se pare că cel ales ar fi Victor Ponta, care este considerat persoana potrivită.

ponta

Într-un comunicat recent de presă, liderul Pro România, Adrian Țuțuianu, a comentat această situație. Partidul îl consideră foarte potrivit pe Victor Ponta, însă nimic nu este momentan bătut în cuie. Ce este clar însă, e faptul că Pro România este determinat să intre în acest joc, chiar dacă nu au un candidat încă.


Pro România are nevoie de o „personalitate foarte cunoscută”. Victor Ponta candidat pentru Primăria Capitalei

Tot ce își doresc este o personalitate populară deja, care să obțină rezultate favorabila în cadrul alegerilor pentru Primăria Capitalei. Candidatul preferat ar fi Victor Ponta, care nu refuză ideea acestei candidaturi. Mai mult, el se bucură de întreaga susținere a partidului său, așa că mai rămâne doar ca planul să fie pus în practică.

„Majoritatea din partid credem că intrarea lui Victor Ponta va fi benefică pentru partid, dacă nu găsim o personalitate foarte cunoscută care să aducă un scor cu două cifre. Ținta la locale în București e de 15%. Victor Ponta a spus că dacă va fi nevoie și nu găsim o soluție, își va asuma o candidatură”, a declarat Adrian Țuțuianu.

O altă personalitate politică importantă care și-a exprimat opinia despre această situație este Călin Popescu Tăriceanu. Acesta vede în Victor Ponta un canditat potrivit pentru Primăria Capitalei. Totuși, susținerea lui se îndreaptă în continuare spre Gabriela Firea, Primarul General actual al Bucureștiului.

Victor Ponta

Victor Ponta nu este străin de alegeri și politică. În anul 2012 a fost numit prim-ministrru al României, funcție pe care a ocupat-o timp de 3 ani. În vârstă de 47 de ani, el a fost și adversarul lui Klaus Iohannis în cadrul alegerilor prezidențiale din anul 2014, alegeri pe care le-a pierdut în turul al doilea,