Dana Rogoz a suprins pe toată lumea! Recent, vedeta a postat o fotografie pe contul său de Instragram, iar corpul ei arată incredibil!

În urmă cu doar o lună, familia Danei Rogoz s-a mai mărit cu un membru. Actrița este căsătorită cu regizorul Radu Dragomir, cei doi având împreună doi copii minunați: Vlad și micuța Lia.

dana rogoz

Relația dintre Dana și Radu a stârnit multe controverse, însă cei doi au reușit mereu să nu asculte gurile rele. Între ei există o diferență destul de mare de vârstă, și anume 18 ani, însă acest lucru nu a reprezentat un impediment pentru ei.


S-au căsătorit în anul 2012, iar de atunci au reușit să-și construiască o familie perfectă. Au doi copii, o casă frumoasă, iar carierele lor sunt în plină ascensiune.

Anul 2020 a reprezentat un moment foarte important în viața Danei. În luna mai, vedeta a devenit mămică pentru a doua oară, aducând pe lume o fetiță sănătoasă și frumoasă. Emoțiile cauzate de sarcină au trecut, iar Dana și-a revenit mai repede decât ne-am fi așteptat. Micuța  Lia Elena a adus multă bucurie în familia lor, iar fanii spun că fetița seamănă leit cu fratele ei mai mare, Vlad.

Dana Rogoz arată incredibil după naștere

La mai puțin de 2 luni de la naștere, corpul ei arată uimitor, iar admiratorii ei au rămas cu gura căscată. Dana a născut prin cezariană, însă abdomenul ei s-a refăcut extraordinar de repede.

Actrița a postat recent o serie de fotografii pe platforma Instagram. Într-una dintre ele, ea poartă un costum de baie colorat, care îi arată formele și corpul. Chiar dacă mici semne ale sarcinii încă mai sunt vizibile pe ici și pe colo, Dana a reușit să scape de toate kilogramele în plus acumulate în timpul cât a fost însărcinată.

Dana Rogoz

Fanii au felicitat-o pentru modul în care arată, ea fiind clar un exemplu al faptului că atunci când îți dorești să arăți bine, nimic nu este imposibil. Să nu mai punem în calcul că Dana este în primul rând mămică, așa că este de apreciat că încă își găsește timp să aibă grijă de ea.