Jador a găsit cheia succesului, iar acest lucru nu mai este o surpiză pentru nimeni. Orice melodie lansează devine hit, iar fanii lui abia așteaptă să vadă ce le mai pregătește. De data aceasta, tânărul a surprins pe toată lumea cu o colaborare deosebită.

Lumea muzicii românești s-a mutat de ceva vreme pe Youtube. Chiar dacă nu apar toată ziua la televizor, artiști precum Jador sau Lino Golden sunt pe buzele tuturor, în special al publicului tânăr.

Cum în ultima vreme au apărut tot felul de colaborări și combinații de genuri muzicale care mai de care mai interesante, era timpul ca Jador să își facă și el simțită prezența. Artistul este printre preferații tinerei generații.

Jador și Costi Ioniță

Jador și Costi Ioniță au scos hit-ul verii

De data aceasta a colaborat cu nimeni altul decât Costi Ioniță. Chiar dacă se știa despre el că s-a mutat din România și a abandonat industria muzicală românească, se pare că artistul s-a întors.

Prima oară Costi a lansat o melodie în colaborare cu Ruby și Florin Salam. Piesa „Rapido” a prins imediat la public și a adunat câteva milioane de vizualizări. Momentan, ocupă locul 2 în topul de pe Youtube.

Acum, Costi Ioniță și Jador și-au unit talentul și au scos un nou hit. Este vorba de „Jale”, melodie lansată în data de 4 iulie.  Poate fi ascultată pe canalul de Youtube al lui Jador și este așteptată să fie un real succes. În scurt timp de la lansare, vizualizările s-au adunat fără ștrie. Astăzi hit-ul ocupă locul 1 în trending, având peste 1,6 milioane de vizualizări.

Totuși, este cienva surpins? Orice melodie a lui Jador ajunge fruntașă în topuri mai devreme sau mai târziu.

Luând acestea în considerare, putem să spunem că Costi Ioniță s-a întors în forță în atenția fanilor săi. Ritmul melodiei este unul foarte energic, plăcut, care va prinde numai bine cu vremea caldă de afară și cu nopțile lungi de vară.