Selly este unul dintre tinerii a cărui voce se face tot mai auzită în mediul online. La doar 19 ani, a reușit să-și construiască un nume în industria vlogging-ului din România, însă nu se oprește aici.

Selly este un tânăr ambițios și foarte isteț. A câștigat o mică avere din activitatea sa în mediul online, iar acum se poate mândri și cu faptul că a terminat liceul. Pe lângă proiectele sale, acesta nu a neglijat niciodată școala.

A obținut o medie impresionantă la examenul de Bacalaureat, în ciuda faptului că nimeni nu s-ar fi așteptat la asta. Media lui a fost de 9.60, chiar dacă tânărul are multe de reproșat sistemului de învățământ românesc.

Selly este de părere că nivelul de informație impus elevilor este unul mult prea mare. Se face prea multă teorie, în timp ce tinerii rămân cu un handicap atunci când vine vorba de practică și lucruri utile în viață. Programa școlară abundă în informații inutile, pe care elevii le învață mecanic, în timp ce conexiunea cu realitatea în care trăim este inexistentă.

„Problema mea nu e cu vreun liceu sau cu vreun profesor, problema mea este cu programa şcolară şi cu materia care este predată în şcolile din România. Pentru că ce învăţăm noi la şcoală nu are legătură cu realitatea, şi asta este o mare mare problemă.”, a declarat Selly.

Selly

Pleacă la București

Cum și-a terminat studiile în Craiova, planurile lui Selly pentru viitor sunt mărețe. Se mută la capitală, unde vrea să-și continue activitatea în mediul online. În loc să plece în vacanțe și să se distreze, el se concentrează momentan pe viitorul său. Vrea ca în scurt timp să se instaleze în București și să se poată concentra pe carieră.

„Pentru mine, luna asta iunie va fi o lună de foc a recuperării, pentru că pe lângă recuperarea pe care o am la spate cu hernia, trebuie să recuperez tot ce am pierdut în perioada asta de pandemie, nu mă refer aici la bani, ci la conținut. Vreau să fac conținut mult și bun”, a mai adăugat aceasta.