Lidia Buble și Răzvan Simion au format unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz. Separarea lor a fost un șoc total pentru fani. Vestea despărțirii lor a venit chiar după ce aceștia își declarau iubirea și planurile de viitor, fapt total neașteptat. Acum însă, se pare că flacăra iubirii de reaprinde din nou.

Lidia Buble și Răzvan Simion

Cine spune că dragostea nu este plină de năbădăi? Lidia Buble și Răzvan Simion se pare că nu s-au despărțit pentru totdeauna. Cei doi s-au iubit, și-au fpcut nenumărate declarații de dragoste, apoi brusc și-au anunțat despărțirea.

La fel de brusc cu s-a sfârșit, exact la fel a început totul. Răzvan era încă însurat pe atunci cu Diana, însă asta nu l-a oprit să se îndrăgostească nebunește de Lidia. Relația lor nu a fost văzută cu ochi bun de public, însă ce contează atunci când iubești și esti iubit?

După 5 ani petrecuți împreună, lucrurile se desfășurau încet, dar sigur pentru cele două vedete. Cântăreața spunea că nu a mai iubit pe nimeni așa cum l-a iubit pe el, vorbind chiar de o eventuală nuntă.

Răzvan a fost surpins alături de altă femeie!

Planurile și visele le-au fost date peste cap când Răzvan a declarat că povestea lor de dragoste s-a încheiat. Prezentatorul TV a fost chiar surpins cu altă femeie, fapt ce a dat mult de gândit fanilor.

Lidia Buble și Răzvan Simion

Totuși, la aproape 2 luni de la despărțire, speranța împăcării apare. Surse apropiate celor doi au declarat că Răzban și Lidia încă se văd, iar colaborările lor pe plan profesional continuă, chiar dacă nu mai formează un cuplu.

“Din câte știm noi, nu se mai văzuseră de vreo două luni. Ei sunt despărțiți cu mult timp înainte să anunțe Răzvan. Mesajul ăla a fost postat numai atunci când el a fost convins că nu mai este nimic de făcut, că povestea lor s-a terminat. Da, Răzvan a fost la filmări, ceea ce este normal, ținând cont că el este implicat în proiectele ei de mai bine de cinci ani. A fost un moment ciudat pentru toată lumea, vă dați seama. Amândoi erau emoționați, însă s-au purtat ca două persoane civilizate. S-au salutat, au vorbit, am mai glumit toți”, au declarat apropiații lor.