Cristina Spătar a demonstrat încă o dată că este o femeie puternică. Viața ei de familie s-a destrămat, iar divorțul prin care a trecut recent a făcut-o să se reinventeze. La vârsta de 48 de ani, diva arată absolut fabulos!

Cristina Spătar dovedește că durerea te face mult mai puternic. După ce a trecut printr-un divorț dificil, vedeta și-a investit resursele și timpul în modul în care arată. A apelat chiar și la bisturiu, însă rezultatele i-au lăsat mască pe fanii cântăreței. Mulți au mers atât de departe încât au afirmat că aceasta arată mai bine ca în tinerețe, în ciuda faptului că acum este o mămică fericită.

Cristina Spătar

Cântăreața a fost căsătorită timp de 8 ani cu Alin Ionescu, relația lor luând sfârșit în anul 2018. De atunci, schimbările s-au ținut lanț pentru frumoasa roșcată.

Sinceră din fire, vedeta nu a ascuns procesul prin care a trecut recent de fanii săi. Ea a recunoscut că a reușit să ajungă să arate așa cu ajutorul operațiilor estetice, însă nu regretă nimic.

Cristina Spătar și-a făcut două operații estetice!

Cristina Spătar

Din câte se pare, Cristina Spătar a suferit două intervenții chirurgicale: una de mărire a fundului și alta de micșorare a taliei. Cântăreața pare că vrea să țină pasul cu starurile din afară, care în ultimi ani își etalează formele generoase și sunt admirate de întreaga lume.

Prima operație, cea de micșorare a taliei a fost soluția Cristinei de a scăpa de grăsimea inestetică adunată după sarcină. După ce a încercat toate variantele posibile, diva nu s-a dat bătută și și-a recăpătat silueta de viespe.

”Mi-am făcut operaţia pentru că imediat după naştere am apelat la toate metodele posibile pentru a scăpa de surplusul de grăsime de pe abdomen şi talie, dar nu am reuşit să revin la forma iniţială. Mă simt mai liniştită, ştiind că pot să arăt chiar mai bine decât înainte.”, a povestit Cristina.

Grăsimea din talie a fost folosită ulterior pentru fese, iar acum diva se poate lăuda și cu un posterior de braziliancă. Pentru moment, vedeta încă se recuperează, însă după câteva luni totul va reveni la normal, iar ea va putea să își continue viața la fel ca și până acum..însă cu îmbunătățiri.