De când cu scandalurile de la Acces Direct, Emily Burghelea a devenit tot mai populară. Zi de zi, apar noi detalii despre viața ei sau despre implicarea ei în serialul Vulpița-Viorel, difuzat pe Antena 1. Acum însă, un nou detaliu a ieșit la iveală. Se pare că tânăra ar fi avut o legătură cu un star internațional, cunoscut de toată lumea!

Emily Burghelea este tânără și știe să se distreze. La 21 de ani, a reușit să devină vedetă la televizor, iar acum este urmărită de o lume întreagă. Chiar dacă a demisionat din funcția de prezentatoare de la Acces Direct, această emisiune nu a fost primul ei contact cu lumea mondenă.

Emily Burghelea

Cu mult timp în urmă, ea l-a cunoscut chiar pe cântărețul Maluma, alături de care s-a distrat de minune.


Acum, să nu se înțeleagă că cei doi au avut o relație sau o aventură. Totul s-a întâmplat după concertul acestuia din capitală, la care a participat și Emily, însă în postura de spectatoare.

Maluma a stârnit imaginația tuturor fanelor sale, chiar și pe a lui Emily, însă șansele să-l cunoască personal îi păreau în acel moment minime.

A petrecut alături de Maluma până la 3 dimineața!

Pe atunci, Emiliy Burghelea lucra într-un renumit club din București, unde s-a și retras după concert. Acolo a avut parte de surpriza vieții! Maluma petrecea alături de echipa sa, iar tânăra a avut șansa să-l cunoască.

Noaptea aceea a fost o experiență de neuitat pentru ea. S-a distrat pe cinste alături de Maluma, iar la adresa cunoscutului cântăreț are doar cuvinte de laudă. Emily chiar păstrează legătura cu managerul acestuia, un om simplu și modest, care a impresionat-o plăcut pe Emily.

„Ce povesteeee (râde, n.r.). Am fost la concertul lui, alături de prietenele mele și am stat chiar în fața scenei. Mă gândeam așa…Doamne, ce tare ar fi să-l cunosc pe omul ăsta. Nu l-am cunoscut, nu m-a luat pe mine, cum mi-am dorit atunci. Daaaar, după concert, am fost la Face Club, pentru că eu în perioada aia lucram cu Face, promovam clubul și făceam postări de acolo, din club, colaborări. Și mi-a zis PR-ul că Maluma era acolo, în club, era într-un separeu. M-a întrebat dacă vreau să merg la masa lui, am mers acolo, am petrecut toată noaptea, a fost super mișto. Au petrecut până la 3 dimineața și au pierdut avionul. „, a povestit Emily.