George Burcea nu și-a abandonat datoria de tată! Chiar dacă el și Andreea Bălan au divorțat, bărbatul încă are grijă ca cele două fetițe ale sale să nu-i simtă lipsa. Recent, le-a făcut o surpriză uimitoare care le-a adus pe micuțe în culmea fericirii.

George Burcea are șansa să se revanșeze față de copiii lui. După ce fosta lui soție, Andreea Bălan a plecat pe litoral în scopuri profesionale, el este cel care are grijă de micuțe.

Bineînțeles, bărbatul nu le poartă singur de grijă. El o are ca ajutor de nădejde pe fosta soacră, care îi oferă susținerea de care are nevoie. În ciuda faptului că cei doi nu mai sunt rude oficial, relația lor este încă una foarte bună. Au reușit chiar să pună la punct o surpiză pentru Ella și Clara, aducându-le zâmbetul pe buze.

George Burcea


George Burcea a pregătit o surpriză….dulce

Cum să faci un copil fericit, dacă nu cu ceva dulce? George Burcea și-a amintit de perioada propriei copilării și le-a gătit micuțelor sale un desert delicios.

Ajutat de mama Andreeei Bălan, bărbatul le-a delectat pe Ella și Clara cu…. gogoși. Momentul nu putea să nu fie imortalizat, așa că George a postat pe contul său de Instagram o fotografie cu delicatesele pregătite. Mânuțele celor două fetițe sunt și ele prezente în poză, semn clar că s-au bucurat nespus de surpiză.

Este clar că fericirea stă încă în lucruri mărunte, indiferent de posibilitățile materiale ale unei familii.

În ciuda faptului că George Burcea și Andreea Bălan au divorțat de mai bine de 4 luni de zile, ei sunt încă uniți de copiii lor. Cântăreața este cea care are custodia fetelor, iar el o ajută cu tot ce poate și petrece cât mai mult timp posibil cu ele.

Acum cu Andreea plecată, are șansa să recupereze tot timpul în care nu a reușit să le fie alături acestora.