Mihai Bendeac este cunoscut în showbiz-ul românesc pentru reacțiile sale impulsive și vulcanice, însă și pentru spiritul său sensibil. Actorul nu exită să-și împărtășească părerile în mod public, de fiecare dată spunând tare și răspicat ce îl macină. Află ce l-a mai scos din sărite de data aceasta pe bărbat.

Mihai Bendeac

Mihai Bendeac și-a prezentat public din nou enervarea. De data aceasta, motivul indignării lui ar putea părea unul simplu, însă lui i-a creat niște reacții foarte puternice.

Este vorba de o reclamă difuzată la TV, care din câte se pare îl aduce la disperare pe actor. Acesta a povestit chiar că simte să își arunce televizorul pe geam atunci când aceasta se difuzează.

Bendeac a recunoscut că de cele mai multe ori televizorul său funcționează în gol, fără să fie urmărit cu atenție. Totuși, chiar dacă folosește acest dispozitiv ca zgomot de fundal, ceva îi atrage de fiecare dată atenția. Este vorba de o reclamă cu un slogan enervant,  care i-a provocat actorului niște reacții surprinzătoare.

Este prima oară când Mihai Bendeac se confruntă cu o asemenea situație

Mihai Bendeac

Vedeta se simte de-a dreptul exasperată de reclama a cărui origine nu o cunoaște. Mai mult, este și prima dată când se confruntă cu o asemenea situație.

Glumeț din fire, Mihai a povestit totul într-o postare pe contul său de Instagram. Fanii au râs alături de el, reacțiile lor fiind hilare.

”Când sunt acasă televizorul meu merge de multe opri în surdină, stă pe History de obicei, dar mai se întâmplă să zapez și e o reclamă, nu știu la ce e frate, că n-am prins-o niciodată, că se mai întâmplă să fiu prin casă și să aud, care se termină cu yupi ya ya yupi yupi yupi yei. Niciodată, până la această vârstă tutancamonică de 37 de ani, nu s-a întâmplat să existe ceva pe lume care să mă enerveze pe mine într-un mod mai profund și mai dramatic decât aceast yupi ya ya yupi yupi yei. Dacă vreodată, în existența mea, o să am occazia să mă întâlnesc cu ăla care a compus acest yupi ya yupi yupi yei, îl omor. Când auzi asta îți vine să arunci televizorul pe geam”, a scris vedeta fanilor săi.