Da, ați citit bine, Bianca Drăgușanu chiar se pregătește să devină profesoară. Aceasta își va deschide o școală unde fetele vor învăța despre ceea ce înseamnă să fii o divă.

Vedeta de la noi va dori să le învețe pe tinerele domnișoare câteva trucuri despre tot ceea ce ține de lumea virtuală. Dar și nu numai. Aceasta va ține lecții despre cum se poate realiza un machiaj corect și în timp scurt sau despre ce este corect sau nu să postezi pe Instagram.

Bianca

Invitată într-o emisiune de televiziune, Bianca Drăgușanu a declarat următoarele:

„Eu vreau să deschid o – școală de dive. Eu așa sunt tot timpul: aranjată, machiată. Așa îmi place să fiu, pentru că țin la statutul de persoană publică. Așa sunt indiferent că merg la plajă, la sală, stau cu copilul sau duc gunoiul.

Eu în 15 minute sunt gata cu totul. De miercurea viitoare începem cursurile la școala de dive. O să explic ce am promis: instagram, like-uri, viața reală, frumusețea”

Cum decurg lucrurile între Bianca Drăgușanu și Alex Bodi?

Este știut de toată lumea faptul că diva noastră s-a împăcat de curând cu afaceristul Alex Bodi. Weekendul trecut cei doi au fost la mare, unde nu au ezitat să își arate afecțiunea unul față de celălalt. Deși au întâmpinat foarte multe probleme în cei doi ani de când se cunosc, aceștia au reușit să treacă peste certuri și discuții de fiecare dată.

Se pare, totuși că între cei doi lucrurile încă scârțâie. În seara de sâmbătă spre duminică, cei doi îndrăgostiți au fost surprinși certându-se destul de tare. Aparent, Bianca l-ar fi prins pe Alex Bodi schimbând câteva mesaje cu o domnișoară pe o rețea de socializare. Bărbatul a călcat din nou strâmb după ce i-a jurat divei de atâtea ori că nu o va mai înșela niciodată. Momentan cei doi nu au dorit să comunice nimic legat de acest eveniment neplăcut.