Chef Florin Dumitrescu este una dintre cele mai iubite și apreciate vedete din showbiz-ul românesc. Pasiunea lui pentru gătit i-a adus celebritatea, însă se poate mândri și cu femeia frumoasă pe care o are lângă el. În cadrul unui interviu recent, bărbatul a povestit cum a început relația lor.

Florin Dumitrescu și Cristina sunt împreună de mai bine de 10 ani. Au o familie minată, iar viața i-a binecuvântat cu două fetițe frumoase și foarte istețe. Chiar dacă acum duc o viață liniștită, începutul drumului lor în viață a fost unul tumultos. Cei doi au trăit o iubire interzisă.

Florin Dumitrescu și Cristina

Cristina era „fructul interzis” pentru Florin Dumitrescu

Legătura dintre Florin și soția lui a început pe când el lucra la un restaurant din capitală. Cristina era prietenă cu șefii lui, așa că se temeau de modul în care aceștia vor reacționa atunci când vor afla de relația lor.

Totuși, dragostea a făcut ca lucrurile să evolueze foarte rapid între ei. La puțin timp după ce și-au început relația, erau deja mutați împreună. Comunicau mereu prin intermediul rețelelor de socializare, împărtășindu-și cele mai intime gânduri și povești.

„Începutul relației noastre a fost foarte interesant, ne-am cunoscut așa cum suntem noi, ne-am mutat împreună deja la câteva zile de când, oficial, am început relația, dar, în același timp, ne ascundeam de ochii lumii. Proprietarii restaurantului unde lucram eu erau prieteni cu Cristina și nu știam ce părere și-ar fi făcut dacă noi ne-am fi afișat împreună, în perioada respectivă. Așa că ea era pentru mine «Fructul Interzis» și ne furam câte un pupic, pe ascuns, pe terasă sau în spatele bucătăriei.”, povestește juratul de la Chefi la Cuțite.

Când s-au cunoscut, Cristina s-a lăsat cucerită greu. A durat 2 luni de zile până când Florin a reușit să obțină numărul său de telefon, însă efortul a meritat. Anii au trecut, iar ei își dus viața împreună acum.