Bianca Drăgușanu a făcut următorul pas în carieră. Nelipsită din paginile tabloidelor de scandal românești, acum vedeta a ajuns să acapareze și presa internațională. O publicație britanică a pus ochii pe blonda focoasă a României, alegând să o prezinte într-o lumină foarte favorabilă.

La 38 de ani, Bianca Drăgușanu se poate numi o femeie împlinită din orice punct de vedere. Este deosebit de frumoasă, bogată, are o fetiță minunată, iar după împăcarea cu Alex Bodi putem spune că lucrurile îi merg și mai bine pe plan sentimental.

De când a devenit mamă, vedeta a încercat să-și schimbe mult imaginea din presă. A renunțat la scandaluri, certuri, ba chiar a fost prezentatoare unei emisiuni difuzată pe Kanal D.

Bianca Drăgușanu

Acum, noile planuri ale Biancăi au atras atenția presei internaționale. Este vorba de publicația britanică Daily Star, care a publicat recent un articol despre blondă și despre cel mai recent proiect al său.

Pentru cei care nu știu deja, Bianca Drăgușanu s-a hotărât să împărtășească cu fanii săi arta de a fi o divă, o adevărată vedetă. Ea își propune să le învețe pe doritoare tot ce știe despre frumusețe, stil și atitudinea de divă.

“Eu vreau să deschid o școală de dive. Eu așa sunt tot timpul: aranjată, machiată. Așa îmi place să fiu, pentru că țin la statutul de persoană publică. Așa sunt indiferent că merg la plajă, la sală, stau cu copilul sau duc gunoiul. Eu în 15 minute sunt gata cu totul.”, a povestit vedeta.

Britanicii, îndrăgostiți de Bianca

Cei de la Daily Star au prezentat-o pe Bianca Drăgușanu într-o lumină foarte pozitivă. Comparată cu o adevărată păpușa Barbie, datorită corpului său fără cusur, ea a fost prezentată ca o femeie de succes.

S-a vorbit mult despre cariera sa în modeling, despre succesul său online, precum și despre statutul său de mamă.  Britanicii nu au uitat însă nici de operațiile estetice numeroare suferite de vedetă sau de relația ei cu afaceristul Alex Bodi.