Irinel Columbeanu nu se mai bucură de gloria de altădată. Anii au trecut, el a îmbătrânit, iar banii și faima din trecut s-au risipit. După o absență de mai bine de 6 luni din mediul online, fostul om de afaceri a revenit cu un mesaj dubios.

Irinel Columbeanu este jumătate din omul care era în urmă cu câțiva ani. Nu mai are bani, trăiește modest și a pierdut toate bunurile de valoare. Datoriile l-au făcut să-și vândă tot: mașina, vila de la Izvorani, bijuteriile și piesele de colecție.

S-a retras într-un apartament modest din capitală, unde trăiește alături de iubita sa. Viața nu mai este atât de ușoară, iar luxul cu care a fost atât de obișnuit a dispărut de mult.

De când a pierdut tot ce avea, Irinel s-a retras din viața publică. A fost absent până și de pe platformele de socializare, nimeni nemaiauzind nimic de el de luni bune.


Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu a postat un mesaj neobișnuit

Totuși, acum Irinel Columbeanu a revenit în atenția fanilor. Fostul om de afaceri a postat un videoclip în care a transmis un mic mesaj fanilor.

Pare mai bătrân, obosit și lipsit de energia pe care o avea mai demult. Greutățile și-au pus amprena chiar și pe chipul său, deoarece are cearcăne și riduri care până acum nu existau.

„Încep deja să trag unele concluzii și de abia aștept să le împărtășesc. O voi face cât de curând. Mai am doar să mă hotărăsc când să încep și în ce fel. Cu abonații ei de pe YouTube, Irina reprezintă o autoritate în domeniu, dar și o mare provocare. Așa că mă voi consulta și cu ea. Cine va dori să afle ce și cum, știe cum. Pe curând!”, a fost mesajul lui Columbeanu.

Nici fanii nu au înțeles clar la ce anume se referă bărbatul. Totuși, Irinel a promis să revină cu mai multe detalii. Înainte de orice, își dorește totuși să se sfătuiască cu Irinuca, fiica sa plecată în America.