Jean Paler este unul dintre cei mai iubiți artiști de la noi. Pus mereu pe glume, reușește să aducă zâmbetul până și pe chipul celor mai dure persoane. După o absență de mai bine de patru luni, artistul revine cu forțe proaspete pe scenă.

Jean Paler s-a născut în anul 1962 în Brașov, însă i-a fost scris să bucure inimile românilor. La 57 de ani, nu vrea să renunțe la scenă nici în ruptul capului, așa că vara aceasta este decis să-și reia locul pe scenă.

Ultima perioadă a fost una foarte dificilă pentru artiști. Datorită apariției noului virus, teatrele și sălile de concerte au fost închise, iar ei au rămas fără activitate.

Jean Paler revine pe scenă!

Jean Paler


Odată cu deschiderea sezonului estival, scenele de vară se anunță pline de artiști. Printre aceștia se numără Maria Dragomiroiu, Jean Paler şi Daniela Gyorf, deciși să nu lase nimic să-i oprească din spectacole.

S-a crezut că Jean Paler are probleme de sănătate, iar fanii și-au făcut griji pentru unul dintre actorii lor preferat. Se pare că aceste vești au fost doar zvonuri nefondate, iar el se simte mai bine ca niciodată.

Cu ocazia revenirii pe scenă, el se declară mai plin de energie ca niciodată, pregătit să își încânte din nou fanii.

”Din 17 iulie revenim pe Litoral, cu spectacolul «Stele de cinci stele», suntem fericiţi. De 43 de ani distrez turiştii, am prins cam 25 de ani când spectacolele începeau pe 1 Mai şi se terminau cam pe 15 septembrie. Când ajungeam acasă încurcam cheile de la uşă, nu mai ştiam care este cea de sus şi cea de jos. Mă făceam tăciune pe plajă. După spectacole, făceam barurile de noapte. Deşi toată lumea crede că sunt grav bolnav, le spun că sunt viu, sănătos, pus pe şotii şi dispus încă 100 de ani să vă distrez şi să vă aduc bucurie în suflete şi zâmbete”, a declarat artistul.