Vedetele reușesc de cele mai multe ori să lase impresia că au o viață perfectă. Cu zâmbetul pe buze, apar în fața noastră ca și cum totul ar fi bine în lume. Jorge este una dintre aceste celebrități. Bărbatul este mereu pus pe glume și emană o energie pozitivă celor din jurul său. Cu toate astea, nimeni nu știe ce se ascunde în sufletul său.

Jorge trăiește zi de zi cu o amintire care îi sfărâmă sufletul. Este vorba de tatăl său, care a plecat din această lume în urmă cu 16 ani. Timpul a trecut, dar răna a rămas mereu deschisă pentru artist.

Vedeta a avut o relație foarte apropiată cu părintele său. A fost o figură foarte importantă în viața lui, iar momentul în care l-a pierdut a fost unul dintre cele mai dificile trăite vreodată de Jorge. Anii au trecut, însă acest gol nu s-a umplu niciodată.

Tatăl lui Jorge a fost un bărbat sever și calculat. Având profesia de profesor, a încercat mereu să-și îndrume fiul spre învătătură.


Jorge

Făcea mediații, indiferent de zi sau oră

Jorge a beneficiat încă de mic de atenția tatălui său. Acesta preda limba engleză, așa că artistul a primit meditații încă de la o vârstă foarte fragedă. Din câte a povestit, făcea ore de engleză chiar și de patru ori pe săptămână, alături de ceilalți elevi pregătiți de tatăl său.

„Eu am făcut meditații cu tata de patru ori pe săptămână. El preda engleza, în școala generală, când eram eu mic.”, povestește cu emoție Jorge.

Chiar și când a devenit major, nu s-a bucurat de mai multă indulgență din partea tatălui său. Indiferent că petrecea o noapte în discotecă, o doua zi era urmată de meditațiile la engleză.

„Eu aveam 18 ani deja, seara eram la discotecă și dimineața, duminica, mă trezea să facem meditații, la ora 8. Îmi mai și dădea test după o seară pierdută în club, doar așa, să mă facă de râs.”, a mai adăgat acesta.