Faptul că cel mai mare vis pentru Oana Lis este să devină mamă nu mai este un secret pentru nimeni.  Chiar dacă soțul, Viorel, în vârstă de 76 de ani, nu îi mai poate oferi acest dar al vieții, cei doi au găsit o soluție să devină părinți.

Oana Lis și Viorelformează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc. S-au cunoscut în urmă cu 22 de ani, pe când ea era o adolescentă singură și lipsită de ajutorul părinților. Bunătatea sufletului fostului edil al capitalei, însă și faptul că i-a oferit o viață la care nu ar fi visat niciodată, au făcut-o pe Oana să se îndrăgostească și să își petreacă toată viața lângă el.

La doar 18 ani, Oana a plecat împreună cu Viorel și și-au construit viața minunată pe care o au acum. Împreună, au trecut prin toate. Boală, probleme, gura rea a lumii care i-a criticat în permanență.

„Nu sunt cu el pentru bani. Nu îmi plac milionarii pentru că se poartă urât cu femeile. Acum nu îmi mai imaginez viaţa fără el. El a fost primul meu bărbat.”, declara Oana Lis cu câțiva ani în urmă despre soțul său.

Oana Lis

Să devină mamă este cea mai mare dorință a Oanei

Totuși, diferența mare de vârstă dintre ei și-a spus cuvântul la un moment dat. Speriată că va rămâne singură după moartea inevitabilă a lui Viorel, Oana și-a exprimat cu ardoare dorința de a deveni mamă.

Pe cale naturală nu s-a putut, așa că cuplul a luat decizia să adopte un copil. Au depus deja actele necesare, însă apariția noului virus le pune bețe în roate. Chiar dacă va mai dura, Oana este în culmea fericirii că în curând va deveni mămică.

„Nu mai e un vis este deja un plan. Nu renunț, pentru că sunt convinsă că undeva este deja un copil pentru care eu o să fiu mămica lui”, a povestit ea fericită.