Andreea Bălan parcă nu mai îmbătrânește. La cei 36 de ani ai săi, cântăreața arată extraordinar. Anii parcă nu au lăsat semne pe chipul și pe corpul său, chiar dacă este mămica a două fetițe minunate. În cadrul unui interviu recent, vedeta a recunoscut câte operații estetice și-a făcut.

Andreea Bălan știe să aibă grijă de ea. Dansează, cântă, a trecut printr-un divorț, a început o nouă relație și este o mămică tânără și fericită. Multe dintre fanele sale se întreabă adesea care este secretul ei și dacă a apelat sau nu la bisturiu pentru a-și păstra formele din tinerețe.

Subiectul operațiilor este unul destul de dezbătut în presă în zilele noastre. Pentru a încerca să arate perfect, tot mai multe vedete apelează la intervențiile chirurgicale.

Andreea Bălan a recunoscut! Și ea are operații estetice

Andreea Bălan

Într-unul din videclipurile sale recente pe Youtube, Andreea Bălan le-a recunoscut fanilor. Și ea are intervenții estetice. Este vorba de o operație la nas, pe care vedeta și-a făcut-o în urmă cu mai mulți ani. Cauza ar fi fost o deviație de sept, care conferea un aspecte neplăcut nasului vedei.

Totuși, înafară de această mică „îmbunătățire”, se pare că vedeta se declară naturală.

Având în vedere stilul ei de viață activ, cine s-ar mira totuși? Parcă nu a fost însărcinată niciodată, iar pe scenă se mișcă ca o adevărată balerină. Pasiunea pentru dans pe care și-a descoperit-o cu mulți ani în urmă a ajutat-o să slăbească și să rămână cu corpul ei de invidiat.

Artista petrece multe ore în sălile de repetiții, iar atunci când nu face asta este acasă cu Ela și Clara. Cele două micuțe sunt la fel de energice ca și mama lor, iar ea nu ezită să li se alăture atunci când vine vorba de joacă. Fiind o mamă singură, proaspăt divorțată de George Bucea, nu e de mirare că încearcă să petreacă cât mai mult timp posibil cu ele.