Andreea Esca a fost nelipsită de pe micile ecrane în ultimii mai bine de 20 de ani. Știrile de seară de la PRO TV, încep cu ea, iar românii se delectează cu prezența ei deosebită. Totuși, evenimentele recente au făcut-o să renunțe la pupitrul de știri, cel putin pentru o perioadă de timp.

Vestea că Andreea Esca a fost infectată cu noul virus a surprins pe toată luminea. Zvonurile au circulat rapit, în ciuda faptului că prezentatoare de știri nu a confirmat încă nimic.

Totul a început în momentul în care PRO TV a făcut anunțul public că există angajați care au contactat virusul. Andreea Esca este bănuită că ar fi infectată deoarece a participat în urmă cu puțin timp la un eveniment care nu a respectat în totalitate măsurile recomandate de Guvern în această perioadă.

Este vorba de o petrecere organizată de Hotelul Novum by the Sea, loc unde cântăreața Delia a susținut și un spectacol în aer liber.


Andreea Esca are o carieră în televiziune de mai bine de 20 de ani

Andreea Esca

Andreea Esca este cunoscută publicului pentru firea ei calculată și modul organizat în care își trăiește viața. A debutat în televiziune în anul 1992, iar de atunci și-a construit o carieră de succes. În prezent, este căsătorită cu Alexandre Eram, alături de care și-a întemeiat o familie foarte frumoasă. Cei doi au împreună doi copii: Alexia și Aris.

Luând toate acestea în calcul, admiratorii și cei care o cunosc sunt de părere că această situație este doar un zvon. Fiind o femeie atât de educată și bine echilibrată, este greu de crezut că s-ar fi expus voluntar vreunul risc care să-i genereze probleme de sănătate.

Dacă Andreea Esca este sau nu bolnavă cu adevărat, rămâne de văzut. Însă până atunci, știrile de seară de la PRO TV trebuie să continue.

Pe micile ecrane a apărut Oana Andoni, colegă de pupitru a Andreei. Ea i-a ținut locul și o va face în continuare, până când vom primi vești mai bune legate de prezentatoare de știri preferată a României.