Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au cerit inimile românilor. Cei doi formează o familie fericită de mai bine de 10 ani și sunt un model pentru oamenii din jurul lor. Totuși, presa a fost plină în ultima vreme de zvonuri legate de un potențial divort. Ce se întâmplă, de fapt, între cei doi soți?

Alina Sorescu și Alexandru Cucu au dat de multe ori impresia că și-au găsit sufletul pereche. Ea artistă și prezentatoare TV, el creator de modă. Mereu zâmbăreți și plini de energie atunci când sunt surpinși împreună, este greu de crezut că ar putea întâmpina probleme în cuplu.

S-au cunoscut cu mulți ani în urmă, iar în toamna anului 2010 s-au căsătorit oficial. Familia lor a fost binecuvântată cu două fetițe adorabile, Elena Carolina, în vârstă de 6 ani, și mezina Ana Raisa, care are 4 ani.

„Într-o familie trebuie să fie un echilibru. La cât este el de artist, atât de mult sunt eu calculată. Prin comparaţie suntem foarte diferiţi. Mai ales de când avem doi copii. Eu sunt foarte organizată.”, a declarat artista despre căsnicia ei în cadrul unui interviu din trecut.


Alina Sorescu și Alexandru Cucu

Zvonurile că cei doi vor divorța curând au circulat tot mai des în ultima vreme. Să fie oare adevărat că povestea lor de iubire nu va avea un final fericit?

Despărțirea nu a fost confirmată ne niciunul dintre ei. Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au ales să păstreze tăcerea, refuzând să intre în jocurile gurilor rele.

Cu toate astea, cântăreața a oferit fanilor un răspuns mai subtil. Ea a postat recent o fotografie pe contul său de Instagram care să pună o dată pentru totdeauna capăt acestor știri nefondate.

Este vorba de o poză cu ea și Alexandru, precum și cele două fetițe ale lor. Familia lor se bucură de o plimbare relaxantă cu barca, iar ei sunt cu zâmbetul până la urechi.

Alina Sorescu și Alexandru Cucu

Fanii s-au bucurat să îi vadă fericiți ș împreună, așa că i-au bombardat numai cu cuvinte de laudă. Ce să fie mai frumos decât o familie împlinită?