Anna Lesko este o femeie frumoasă și știe cum să arate lumii acest lucru. La cei 41 de ani ai săi, cântăreața arată nemaipomenit, așa că de ce să nu împărtășească cu fanii săi formele cu care a fost înjestrată de la mama natură? Recent, a postat o fotografie care i-a lăsat pe urmăritorii săi cu gura căscată.

Anna Lesko s-a născut sub zodia Capricornului, în data de 10 ianuarie 1979. De origine este moldoveancă, avându-și originile în Chișinău, Republica Moldova. Și-a început cariera în România, iar de atunci a furat inimile fanilor săi.

Pe lângă talentul muzical deosebit și prezența scenică, Anna este și o femeie foarte frumoasă. Chiar dacă anii au trecut, ea a reușit să își mențină corpul din anii de debut.

Anna Lesko


Este mama unui băiețel pe nume Adam. Sarcina parcă nici nu și-a lăsat amprenta pe abdomenul său, iar prin sport și o alimentație sănătoasă arată fenomenal. A trecut printr-un divorț, însă asta nu a oprit-o niciodată să facă ce știe mai bine: să cânte, să-ți împărtășească pe scenă energia cu publicul său.

Anna Lesko a pozat dezbrăcată pentru fanii săi de pe Instagram

Recent, Anna Lesko și-a înnebunit de-a dreptul fanii. Vedeta a ales să posteze pe contul său personal de Instagram o fotografie inedită, într-o ipostază cum rar ne-a fost dat să o vedem.

Cu un buchet de lavandă la purtător și un coș confecționat din paie, cântăreața a pozat nude. Poza nu este indecentă, Anna folosindu-se de recuzita din dotare pentru a-și acoperi părțile intime. Totuși, fanii i-au putut admira formele, precum și bronzul perfect de vară.

Anna Lesko

”Lavanda💜
Tu cu ce asociezi mirosul de lavanda?”, a fost descrierea fotografiei.

Urmăritorii artistei nu au stat pe gânduri și au reacționat imediat. A fost bombardată cu laude, toți apreciându-i curajul de a apărea într-o asemenea manieră, precum și corpul fără de cusur.