Poate că mulți cunosc detalii despre viața de cuplu a Deliei. Însă puțini știu cum bărbatul din viața intimă a Deliei a cucerit-o pe artistă. Cei doi s-au căsătorit în 2012 după o relație de 2 ani de zile.

Majoritatea cunoscuților de ambele părți le-au reproșat atunci că se grăbesc. Acum însă, după 8 ani de căsnicie, cei doi sunt fericiți unul alături de celălalt.

Bărbatul Deliei a împlinit pe 10 iulie 2020, 43 de ani. Cu această ocazie, Delia i-a urat: ”La mulți ani!” pe Instagram.


Cum a luat naștere relația celor doi?

Dacă nu știați deja, cei doi s-au cunoscut într-un club deținut chiar de Răzvan – soțul Deliei. Cântăreața a intrat în clubul viitorului ei soț pentru a cânta karaoke. Deoarece i-a atras atenția, Răzvan a inițiat conversația care mai apoi l-a condus la a o cunoaște pe Delia. Artista spune că a fost cucerită de felul de a fi al soțului ei. Aceasta este de părere că într-o căsnicie există 3 ingrediente cheie: comunicarea, chimia și dragostea. Dincolo de orice alt factor, muzica i-a unit pe cei doi. Dacă Delia n-ar fi intrat în club să cânte, nu -ar fi întâlnit poate niciodată pe Răzvan.

La rândul său, acesta recunoaște că înainte de Delia nu a avut nici o legătură cu lumea muzicală. La începutul relației lor, Delia prezenta mare parte din viața de cuplu pe rețelele media. Acum însă, cântăreața a decis că este mai bine ca lucrurile intime să rămână în interiorul cuplului. De aceea, ea a devenit ceva mai retrasă din acest punct de vedere. La rândul său, Răzvan povestește cum a început să se implice ușor în viața profesională a soției sale.

deliei
„Totul are legătură cu muzica. Ea venise la un karaoke într-un club de-al meu, acolo unde ne-am şi cunoscut. În doi ani ne-am căsătorit, în acel moment eu nu aveam treabă cu muzica, dar mi-am dat seama că este nevoie să se creeze ceva în jurul ei. La început am încurajat-o să îşi formeze o echipă şi, uşor-uşor, am început şi eu să mă implic în echipa asta. Aici vine şi tranziţia şi din zona de partener de viaţă către partener din activitatea profesională. Aşa am încurajat-o să îşi realizeze, ca în orice business, o organizaţie bună. Aşa am început să mă implic în această organizaţie din ce în ce mai mult”, declara Răzvan Munteanu.