Bianca Drăgușanu a fost mereu o femeie foarte cochetă. Știe cât de frumoasă este, fiind înzestrată cu picioare lungi și un corp de invidiat. Petrece multe ore la sala de fitness, are grijă în permanență la dietă și nu iese din casă nearanjată. Când pleacă în vacanță, bagajul ei este enorm.

Bianca Drăgușanu este o divă din orice punct de vedere. Una dintre obsesiile ei este să arate mereu ca scoasă din cutie, tocmai de aceea reușește mereu să întoarcă privirile tututor atunci când își face apariția undeva.

Chiar și atunci când pleacă în vacanță, se pare că frumoasa blondă nu se neglijează. Ia în bagaj tot ce are nevoie, ținute complete, fără să se gândească de două ori. Imaginea ei este mult mai importantă decât orice altceva.

Bianca Drăgușanu își schimbă ținuta chiar și de 3 ori pe zi

Bianca Drăgușanu

Recent, Bianca le-a împărtășit fanilor ce ia cu ea atunci când pleacă în vacanță. Se pare că vedeta schimbă într-o zi chiar și trei costume de baie, dorind mereu să fie aranjată și pusă la punct.

Cum blonda s-a împăcat recent cu Alex Bodi, cuplul s-a îndreptat spre o vacanță pe litoral. Au petrecut momente minunate împreună, fiind acompaniați de prieteni și copiii lor.

Dacă Bianca își ia atât de multe haine, oare mai rămâne loc și pentru iubitul său? Ei bine, raspunsul s-ar putea să surpindă pe toată lumea. Bărbatul reușește chiar să îi facă concurență iubitei sale, umplând poate chiar mai multe bagaje decât ea.

”Jumătate de valiză e plină cu costume de baie, am zile când schimb și 3 pe zi. Nu am doar costumele de baie, este tot outfitul întreg, adică șlapi, bentiță pentru păr și o rochiță de voal care se pune pe deasupra și trebuie să se potrivească cu costumul. Am foarte, foarte multe costume de baie. Cunosc o singură persoană care are mai multe chestii de baie decât mine, o singură persoană și e bărbat. E ceva de două ori mai mult decât mine, Alex!”, a povestit Bianca Drăgușanu.