Bianca Drăgușanu și Victor Slav au format unul dintre cele mai celebreu cupluri din televiziune. Relația lor a fost foarte mediatizată de presă, oamenii urmărind cu interes modul în care legătura dintre ei a evoluat. Acum, chiar dacă au divorțat, cei doi încă păstrează legătura.

Relația dintre Bianca Drăgușanu și Victor Slav a fost una plină de năbădăi. S-au cunoscut, s-au îndrăgostit iremediabil, apoi s-au căsători în anul 2013. Cei care le-au fost martori la această uniune au fost Nicoleta Luciu și soțul ei Zsolt Csergo.

Mariajul lor nu a fost unul care să dureze însă. La nici un an după ce și-au unit destinele în fața lumii și a lui Dumnezeu, cuplul și-a anunțat divorțul. Se pare că certurile din trecut și-au lăsat amprenta în sufletele lor și nu le-au permis să rămână împreună.

S-au reunit câțiva ani mai târziu, de data aceasta reușind să țină totul departe de presă și fani. În anul 2016, Bianca Drăgușanu și Victor Slav au devenit părinții micuței Natalia, care părea că îi va ține împreună pentru totdeauna.


Totuși nici de data aceasta nu au avut prea mult noroc. S-au despărțit din nou, iar acum fiecare are o nouă relație. Bianca Drăgușanu s-a recăsătorit cu afaceristul Alex Bodi, cu care are o relație la fel de controversată.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav

Bianca Drăgușanu și Victor Slav încă vorbesc

Ca doi adulți responsabili care au un copil împreună, Bianca și Victor păstrează legătura. Micuța Natalia îi va uni pentru tot restul vieții, iar ei încearcă să îi ofere tot ce au mai bun.

Se ajută, colaborează și nu vor ca fiica lor să simtă lipsa ambilor părinți. După o relație atât de frumoasă și un divorț, fanii îi apreciază pentru faptul că reușesc să se înțeleagă și nu-și aruncă în presă vorbe urâte, ca alte cupluri din showbiz-ul românesc.

„Da, suntem prieteni. Bineînțeles că vorbim de câte ori este nevoie și asta este tot ce contează, că avem o comunicare frumoasă și că ne ajutăm unul pe celălalt în creșterea copilului”, a declarat frumoasa blondă despre relația lor din prezent.